Neler Yeni

Bilgisayarın anakartı mı bozuk?

Bergee

80+ Silver
Kardeşim

şöyle bir şey var kısa devre birçok faktörden yapabilir mesala bir kablo içinde erimiş olan pin diğer pin ile etkileşime geçebilir çünkü video dikkatli şekilde baktım anakart belli bir saniyeden sonra kendini kapatıyor mesala benimde başıma gelmişti fan kablosu Elektirik atması yapmış başka bir odada başka bir prizde dene elektiriksel olarak bir hata olduğunu düşünüyorum ben umarım çözersin
Bilgisayarı elektronikçiye götürüp orada bile denedim elektriksel olsa orada aynısını yapmazdı fakat yaptı :(

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Göndersem iade alırlar mı peki açılmış ürün için? Ve iade değişim ekranına girdiğim de 404 hatası alıyorum sayfadan bu ne böyle.

Hocam şu numarayla iletişime geçin. Büyük ihtimalle sitede hata var.
0850 800 46 23

Osmanbayirr

80+ Bronze
Bilgisayarı elektronikçiye götürüp orada bile denedim elektriksel olsa orada aynısını yapmazdı fakat yaptı :(
Güzel kardeşim sorun olduktan sonra herzman yapar sana yardımcı olmak için yazıyorum yoksa sen gör birşeyler yazma peşinde değilim yanılıyor olabilirim ama benzer bir sorunu bu şekilde çözdümü ve gördüğüm kadarıyla videonda umarım sorununu kısa süre içinde çözersin 🙏

Bergee

80+ Silver
Hocam şu numarayla iletişime geçin. Büyük ihtimalle sitede hata var.
0850 800 46 23
Teşekkürler hocam
Güzel kardeşim sorun olduktan sonra herzman yapar sana yardımcı olmak için yazıyorum yoksa sen gör birşeyler yazma peşinde değilim yanılıyor olabilirim ama benzer bir sorunu bu şekilde çözdümü ve gördüğüm kadarıyla videonda umarım sorununu kısa süre içinde çözersin 🙏
Hocam sorunun anakarttan olduğunu biliyoruz öyleyse :D Yani gönderdiğiniz videoda da anakartta işlem yapılıyor ben niye garantisi olan bir üründe işlem yapayım ki gönderirim yapsınlar banane ya

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hocam ekran kartını başka bir bilgisayarda test ettim furmark testi dahi yaptım ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Göndersem iade alırlar mı peki açılmış ürün için? Ve iade değişim ekranına girdiğim de 404 hatası alıyorum sayfadan bu ne böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam çözmüşe benziyor muyum hiç :D

İncehesap iade rezilliği :D Komik gerçekten.
Alıntıyı görüntüle

@Abdullah Hacıgül hocam videoyu paylaştım bakabilir misiniz rica etsem?
HOCAM FURMAKTA kapanmıyor diye sorunsuz olmuyor benimkide furmarkta kapanmıyor oyunlarda kapanıyordu

Bergee

80+ Silver
HOCAM FURMAKTA kapanmıyor diye sorunsuz olmuyor benimkide furmarkta kapanmıyor oyunlarda kapanıyordu
Hocam oyunda oynadım ama ya hani tam testini her şeyini yaptım ekran kartından olmadığına yüzde yüz eminim. Ama ekran kartına ne zaman monitörü taksam kapanma süresi daha çok kısalıyor yani monitörsüz bir şekilde bayağ bir süre açık kaldı ekran kartının fanları o derece hızlı dönmedi ama monitör bağlayınca direk gidiyor benim kasada yapıyor bunu sadece başka kasada böyle bir sorunla karşılaşmadım PSU da değil ondan da çok eminim yine başka bir PSU ile denedim onda da aynı sorunu yaşadım.. Ya anakart ya işlemci ya da ram ama ram olsa mavi ekran hatası falan bir şey alırım onuda almıyorum. 2 şey kaldı geriye işlemci ve anakart ama işlemci olsa CPU hatası alırdım kaldı geriye anakart başka da bir şık kalmıyor ama bunu anlamak için başka bir anakart ile test etmem gerekiyor onun için de nasıl yaparım bilmiyorum başka bir anakartı nereden bulacağım?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hocam oyunda oynadım ama ya hani tam testini her şeyini yaptım ekran kartından olmadığına yüzde yüz eminim. Ama ekran kartına ne zaman monitörü taksam kapanma süresi daha çok kısalıyor yani monitörsüz bir şekilde bayağ bir süre açık kaldı ekran kartının fanları o derece hızlı dönmedi ama monitör bağlayınca direk gidiyor benim kasada yapıyor bunu sadece başka kasada böyle bir sorunla karşılaşmadım PSU da değil ondan da çok eminim yine başka bir PSU ile denedim onda da aynı sorunu yaşadım.. Ya anakart ya işlemci ya da ram ama ram olsa mavi ekran hatası falan bir şey alırım onuda almıyorum. 2 şey kaldı geriye işlemci ve anakart ama işlemci olsa CPU hatası alırdım kaldı geriye anakart başka da bir şık kalmıyor ama bunu anlamak için başka bir anakart ile test etmem gerekiyor onun için de nasıl yaparım bilmiyorum başka bir anakartı nereden bulacağım?
E TAMAM işte sorun hdmi girişinde olabilir ekran kartını csgoda en yüksek ayarlarda rekabertçi maçte test et

Bergee

80+ Silver
E TAMAM işte sorun hdmi girişinde olabilir ekran kartını csgoda en yüksek ayarlarda rekabertçi maçte test et
Şöyle bir şey daha var hocam ekran kartını başka pcde test ettiğimde yine HDMI to VGA ile test ettim :) HDMI girişiyle alakalı bir şey olabilir diye düşündüm ama bu olayda haksız çıkarıyor beni ne yazık ki.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ramler peki ? Başka ram kullandınmı hiç

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Bergee

80+ Silver
Evt mümkün en kısa sürede başka rsm deneyip dönermidin ramlerinde sağlamsa anakartta sorun var
Yarın arkadaştan çalışan bir ram alıp onu deneyeceğim eğer çalışır ise rami zaten mediamarkt üzerinden almıştım iadesini yapacağım ya da değişim isteyeceğim umarım ramden dolayıdır. Bu arada fan öyle hızlı dönmeye başlayınca kapatma tuşuna basılıda tutsam kapanmıyor ek bilgi olarak bunuda vereyim :)

Birde rami takmadan açmaya çalışsam ne gibi bir sorun yaratır? Gözlemleyeyim hiç değilse?

Top Bottom