Neler Yeni

Bilgisayarın anakartı mı bozuk?

Bergee

80+ Silver
youtube a sorunu gösteren şekilde video upload edersen bakalım
Tabi hocam daha önce arkadaşa çekip atmıştım bir farkı yok zaten hemen yüklüyorum YouTube a. Linkide buraya atıyorum fazla uzun sürmez zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül
hocam buyrun hata burada cpuyu videoda sonradan farkedip bayağ bir şaşırıyorum :) Ama o arada oluyor onuda kesmesi yani.

Son düzenleme:

Mauro İcardi

80+ Bronze
Tabi hocam daha önce arkadaşa çekip atmıştım bir farkı yok zaten hemen yüklüyorum YouTube a. Linkide buraya atıyorum fazla uzun sürmez zaten.

@Abdullah Hacıgül
hocam buyrun hata burada cpuyu videoda sonradan farkedip bayağ bir şaşırıyorum :) Ama o arada oluyor onuda kesmesi yani.
Çözdün mü yani

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen

@Abdullah Hacıgül
işlemci fanın dönmüyor anakart veya psu kaynaklı olabilir

Bergee

80+ Silver
işlemci fanın dönmüyor anakart veya psu kaynaklı olabilir
Bunu çok nadir yapıyor hocam. Başka bir psu ile denediğimde de aynı sorunu yaşıyorum. Öyleyse anakart gibi duruyor.

İncehesaptan aldım anakartı lakin onlara pek güvenmiyorum çok geç göndereceklerine inanıyorum yani onun yerine gigabyte'ın yetkili servisi bayisi bir şeyi var mı Türkiye'de daha önce gideniniz bir şey götüreniniz ya da göndereneniz oldu mu? Nasıl ilgililer mi bu konuda?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Bunu çok nadir yapıyor hocam. Başka bir psu ile denediğimde de aynı sorunu yaşıyorum. Öyleyse anakart gibi duruyor.

İncehesaptan aldım anakartı lakin onlara pek güvenmiyorum çok geç göndereceklerine inanıyorum yani onun yerine gigabyte'ın yetkili servisi bayisi bir şeyi var mı Türkiye'de daha önce gideniniz bir şey götüreniniz ya da göndereneniz oldu mu? Nasıl ilgililer mi bu konuda?

Gibayte serivisini bilmem amaince hesap güvenilirdir. İçin rahat olsun.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Onuda denedim hocam ram slotu değiştirmeyi de denedim. PC açılıyor windows a kadar gelebiliyorum ama kimi zaman windows a kadar bile gelemiyorum. Monitörü takmazsam her şey tıkırında çalışabiliyor. Hatta rekoru monitörsüz kırdım. 1 saat kadar monitörsüz çalışıyor. Ama monitörü takınca gidiyor ekran kartının fanları hızlı dönmeye başlayıp monitör haricinde klavye ve fare ışıklarıda gidiyor.
hocam eğer siyah ekran alıp ekran kartı son ses çalışıyorsa ve reset atmadan gelmişyorsa sorun ekran kartı rx580li sistemde de yaşıyorum bu sorunu kart oyunlarda böyle oluyor garantiye yollicam

Bergee

80+ Silver
hocam eğer siyah ekran alıp ekran kartı son ses çalışıyorsa ve reset atmadan gelmişyorsa sorun ekran kartı rx580li sistemde de yaşıyorum bu sorunu kart oyunlarda böyle oluyor garantiye yollicam
Hocam ekran kartını başka bir bilgisayarda test ettim furmark testi dahi yaptım ekran kartı sorunsuz çalışıyor.
Gibayte serivisini bilmem amaince hesap güvenilirdir. İçin rahat olsun.
Göndersem iade alırlar mı peki açılmış ürün için? Ve iade değişim ekranına girdiğim de 404 hatası alıyorum sayfadan bu ne böyle.

Çözdün mü yani
Hayır hocam çözmüşe benziyor muyum hiç :D

İncehesap iade rezilliği :D Komik gerçekten.
Screenshot_2020-12-13-12-55-46-531_com.android.chrome.jpg

@Abdullah Hacıgül hocam videoyu paylaştım bakabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,047
İsim
Mert Metshi
İşlemciyi başka bilgisayarda test etme imkanın varmı ya da başka işlemciyi bu bilgisayarda test etme imkanın?

Bergee

80+ Silver
İşlemciyi başka bilgisayarda test etme imkanın varmı ya da başka işlemciyi bu bilgisayarda test etme imkanın?
Hocam yani deneyebilirim aslında işlemciden mi kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz?

Bergee

80+ Silver
Tam anlamam ama kesin olarak ya işlemci ya da anakart sorunu
İşlemci olsa nasıl bir sorun olabilir ki işlemci ile alakalı işlemci sorunlu olsa bilgisayarın hiç açılmaması gerekli değil mi ? Ben artık kafayı yemek üzereyim deliricem. Bir çözüm bulamıyorum artık denemediğim şey kalmadı yani artık sorunu bulup bir anca onarılmasını istiyorum işlemci ise işlemciyi geri göndericem anakart ise anakartı geri göndericem ne yapacağımı şaşırdım artık.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,047
İsim
Mert Metshi
İşlemci olsa nasıl bir sorun olabilir ki işlemci ile alakalı işlemci sorunlu olsa bilgisayarın hiç açılmaması gerekli değil ? Ben artık kafayı yemek üzereyim deliricem. Bir çözüm bulamıyorum artık denemediğim şey kalmadı yani artık sorunu bulup bir anca onarılmasını istiyorum işlemci ise işlemciyi geri göndericem anakart ise anakartı geri göndericem ne yapacağımı şaşırdım artık.
O zaman sorun anakartta bence sistemi geri gönder test etsinler

Bergee

80+ Silver
O zaman sorun anakartta bence sistemi geri gönder test etsinler
Hocam sistemi komple her bir parçasını ayrı ayrı yerlerden aldım sistemi nasıl geri göndereyim ki?

Top Bottom