Bilgisayarın ekranı bir anda beyazladı

kurt_14

80+
Reaksiyon skoru
116
Evet sorunum başlıktaki gibi Steam'e girdim ekran bir anda beyazladı aslında tam olarak da beyazlamadı.
1620374198237.png

Bunun gibi oldu ama beyaz olarak düşünün ekranın arkasını görebiliyordum anlık bir şeydi yaklaşık 3-4 saniye falan sürdü sonra pat diye düzeldi sonrasında bir daha olmadı Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı virüs olduğundan endişelenmeli miyim ya da monitöre bir şey olmuş mudur? (laptop kullanıyorum)

GG olmuş

Evet sorunum başlıktaki gibi Steam'e girdim ekran bir anda beyazladı aslında tam olarak da beyazlamadı.
Alıntıyı görüntüle

Bunun gibi oldu ama beyaz olarak düşünün ekranın arkasını görebiliyordum anlık bir şeydi yaklaşık 3-4 saniye falan sürdü sonra pat diye düzeldi sonrasında bir daha olmadı Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı virüs olduğundan endişelenmeli miyim ya da monitöre bir şey olmuş mudur? (laptop kullanıyorum)
içten gidiyor olabilir

oyunun belki açılış sahnesi falanadır

Hocam ekran kartınız nedir? Driverlar güncel mi? Eğer güncelse WHQL sürüm mü yüklü?

Alıntıyı görüntüle

Kabloyla veya ekran kartıyla alakalı anlık bir sorun olmuş olabilir

hocam yok şu anda monitörde bir sıkıntı yok kullanıyorum eskisi gibi bir sıkıntı yok dediğim gibi sadece anlık 3-4 saniyelik bir şeydi o fotoğraf örnek olması açısından
Hocam ekran kartınız nedir? Driverlar güncel mi? Eğer güncelse WHQL sürüm mü yüklü?

1620374463949.png

evet güncel gözüküyor
oyunun belki açılış sahnesi falanadır
hocam steamde ekran kırılması şekilinde açılış sahnesi olmuyor diye biliyorum
Kabloyla veya ekran kartıyla alakalı anlık bir sorun olmuş olabilir
leptop kullanıyorum sadece fişe takılıydı belki fişe takılı bile değildir şimdi tam emin değilim

Alıntıyı görüntüle

hocam o bilgisayar monitörü bozuldu yada mortanzi direkt git nokia 3310 al takıl bea

1620374731429.png

güncelleme var gözüküyor ama ekran kartıyla ilgisi olduğundan emin değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam o bilgisayar monitörü bozuldu yada mortanzi direkt git nokia 3310 al takıl bea
hocam şu anda bir sıkıntı yok eskisi gibi kullanıyorum yaklaşık 2-3 saatir

Geri