BİLGİSAYARIN ELEKTRİĞİNİ KESİNCE GÜÇ KABLOSUNU ÇIKARIP TAKMADAN AÇILMADI

Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar, benim asıl sorunum hani bilgisayar kilitlenince mecbur PSU anahtarından veya elektriğini kesip kapatırız ya; işte geçen hafta o şekilde kapattım. Sonra PSU anahtarını tekrar on durumuna getirdim. Düğmeye bastım ancak açılmadı. Bir 10 dk beklememe rağmen açılmadı. Daha sonra Power kablosunu çekip geri taktım açıldı. Biraz araştırdım fişi çekip güç aç tuşuna 15-20 sn basılı tutmak gerekiyormuş. Onu yaptım sonra deneme amaçlı tekrar elektriği kestim. Açtım tekrar bu sefer açıldı 3 defa denedim kendim fişi çektim ve açıldı yani sorun yok şuan. Genede emin olmak için aldığım yerede sordum endişelenmeyin dediler ancak gene de emin olmak istiyorum. Sistem henüz yeni herhangi bir sorun olma ihtimali var mı? Yani sonuçta düzeldi ama sizin fikirleriniz de önemli. Ben kendi kafama göre hareket etmek istemiyorum. Sadece teşekkür ederim.

Yeni aldığın sistem neden ve nasıl kilitlendi ki? Yani o dediğin şey statik elektrikten olabilir belki. Çokta mühim bir şey değil.

Yeni aldığın sistem neden ve nasıl kilitlendi ki? Yani o dediğin şey statik elektrikten olabilir belki. Çokta mühim bir şey değil.
Yazılım hatasından kilitlendi onun sebebini biliyorum onda sorun yok yani herkesin başı gelebilecek normal sistemsel hata. Sadece elektriği kesmek zorunda kaldım ve bu durumu farkettim power kablosunu çekip takmadan normal açılmadı sistem. Araştırdım ve fişi kesip güç tuşuna 20sn basılı tutunca artık kilitlense bile, güç kablosunu çekip çıkartmaya gerek kalmadan açılıyor ki 3 kere denedim kendim kesip. Benim asıl sorum endişelenmeye gerek varmı? bu bir sorunmuy du? Şuan her şey normal bu arada bunuda belirtmek isterim, teşekkürler.

Elektrik geliyor hizli baslatta aciksa tam sistem kapanmadigini icin icindeki elektrigi bitirmen lazim power switch kapatip guc tusuna 3-5 kere basarakta bitirebilirsin onu
kisacasi normal

Yazılım hatasından kilitlendi onun sebebini biliyorum onda sorun yok yani herkesin başı gelebilecek normal sistemsel hata. Sadece elektriği kesmek zorunda kaldım ve bu durumu farkettim power kablosunu çekip takmadan normal açılmadı sistem. Araştırdım ve fişi kesip güç tuşuna 20sn basılı tutunca artık kilitlense bile, güç kablosunu çekip çıkartmaya gerek kalmadan açılıyor ki 3 kere denedim kendim kesip. Benim asıl sorum endişelenmeye gerek varmı? bu bir sorunmuy du? Şuan her şey normal bu arada bunuda belirtmek isterim, teşekkürler.
Bence önemli bir şey yok hocam için rahat etsin.

Bence önemli bir şey yok hocam için rahat etsin.
Tamam teşekkür ederim emin olmak istedim sadece önlemini önceden alıyım diye iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektrik geliyor hizli baslatta aciksa tam sistem kapanmadigini icin icindeki elektrigi bitirmen lazim power switch kapatip guc tusuna 3-5 kere basarakta bitirebilirsin onu
kisacasi normal
Tamamdır teşekkür ederim

kisacasi normal
Bu arada baktım hızlı başlat dediğin şey eğer Fast bootsa o kapalıymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,704
Üyeler
186,100
Son üye
Tercüme Group
Geri