enesozturkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ssd nin sağligini kontrol edin birde ssd de ne kadar boş alan varPC yi başlatıyorum. Windows logosunu geçtikten sonra böyle dönüp duruyor. Windowsu guncelledikten sonra olduğunu düşünüyorum. Sorun nedir sizce?
HDD de 250 yakın boş yer var.Ssd nin sağligini kontrol edin birde ssd de ne kadar boş alan var
HDD'ye mi kurdunuz ?HDD de 250 yakın boş yer var.
Keşke 2 saniye surse beklesem müdahale etmesem dönüp duruyorBendede oluyor böyle, fakat 2 saniye falan sürüyor.
Windows HDD de SSD im yokHDD'ye mi kurdunuz ?
HDD'de olduğu için normal bence geç açılması.Keşke 2 saniye surse beklesem müdahale etmesem dönüp duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows HDD de SSD im yok
SSD hdden zaten hızlı konum o değil. Fotodaki dönen şeyde uzun uzun dönüyor.HDD'de olduğu için normal bence geç açılması.
Tamam işte o hdd den dolayiSSD hdden zaten hızlı konum o değil. Fotodaki dönen şeyde uzun uzun dönüyor.
İlginç. Bu sorun şimdi SSD de yok HDD de var demi. SSD ler kral yani.Tamam işte o HDD den dolayi
Aynen ssd ler kraldırİlginç. Bu sorun şimdi SSD de yok HDD de var demi. SSD ler kral yani.
Birkaç gün önce bu sorun yoktu. Windowsu guncelledikten sonra geldi. İğrenç bir işletim sistemi gerçektenAynen ssd ler kraldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kronik sorunlu olmayanlar tabi
Evet güncelleme ile bozulan isletim sistemi windowsBirkaç gün önce bu sorun yoktu. Windowsu guncelledikten sonra geldi. İğrenç bir işletim sistemi gerçekten