KafasıMeşgul
80+ Bronze
Dahası
eveet bilgisayarı sabah 11 de açıp gece 00.30 civarlarında kapatıyorum sıkıntı olurmu
ilgisayara değilde elektrik faturasına zararı olureveet bilgisayarı sabah 11 de açıp gece 00.30 civarlarında kapatıyorum sıkıntı olurmu
o kadar yakmaz be 70 kuruş bile yakmazB
ilgisayara değilde elektrik faturasına zararı olur![]()
Ne yaptığına bağlı. Sitelerde gezinip dizi/film seyrediyorsan sorun yok. Oyun oynayorsan veya render işleriyle sistemi 12 boyunca tam yükte yoruyorsan bilgisayarı dinlendir.eveet bilgisayarı sabah 11 de açıp gece 00.30 civarlarında kapatıyorum sıkıntı olurmu
oc yapmıştım şimdi kapattım ocyi bırak daha yapmam dedim ?5 sene kesin kullanırsın parçalara biçilen ömür genelde ideal koşullarda 5 sene oluyor bu da 24 saaat boyunca açık kalabilecek şekilde yapılıyor tabi overclock yapap işlemciyi veya anakartı gereğinden fazla ısıtmıyorsan
1 saat oyun oynuyorum sonra butün gün burdayımNe yaptığına bağlı. Sitelerde gezinip dizi/film seyrediyorsan sorun yok. Oyun oynayorsan veya render işleriyle sistemi 12 boyunca tam yükte yoruyorsan bilgisayarı dinlendir.
Peki ya CPU ve GPU'nuzun sıcaklık değerleri oyun oynarken ve boştayken ne durumda?1 saat oyun oynuyorum sonra butün gün burdayım