Bilgisayarın performansı hakkında

baller

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar bilgisayardan donanımsal olarak çok anlamıyorum, çok yeni olmayan bir bilgisayarım var.
Amd radeon r7 200 series ekran kartı
AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
8GB Ram
gigabyte 970A-DS3P anakartım mevcut, bu donanım ile MB bannerlord oynamak istiyorum sizce mümkün mü? Çok bilgisayar kullanmayan biri için iyi bir sistem mi yoksa değişmeyi artık hak ediyor mu?

Yardımcı olabilecek yok mu?

Arkadaşlar bilgisayardan donanımsal olarak çok anlamıyorum, çok yeni olmayan bir bilgisayarım var.
8GB Ram
gigabyte 970A-DS3P anakartım mevcut, bu donanım ile MB bannerlord oynamak istiyorum sizce mümkün mü? Çok bilgisayar kullanmayan biri için iyi bir sistem mi yoksa değişmeyi artık hak ediyor mu?
Hocam düşük grafiklerde açar diye düşünüyorum ama muhtemelen orta grafiklerde bile kasabilir deneme yanılmayla bulabilirsiniz bunu. Lossless scaling gibi programlara da bir göz atmanızı öneririm belki faydası olur.

8GB Ram
Değiştirseniz daha iyi olur ikinci elden 10K lık sistem yetecektir sizin için

Konuya eğer hakimseniz bana yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değiştirseniz daha iyi olur ikinci elden 10K lık sistem yetecektir sizin için
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,768
Üyeler
187,239
Son üye