Bilgisayarın Yavaşlaması

imasa32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
İyi günler arkadaşlar. Bende Laptop var ve bunun bataryası (Gömülü) şişti ve bu bataryayı çıkarıp şarjda kullanmak zorunda kaldım. Fakat pili sökünce PC'de yavaşlama meydana geldi. Sanki bataryada kullanıyormuşum gibi performans eksikliği var. Normalde şarjda oynuyorum oyunları. CS GO' da FPS 120 dolaylarındayken 40'a kadar düştü. PC Chrome'ye falan girince kasıyor zaten. Bunun bir çözümü var mı? İllaki yeni batarya mı almamız gerekecek? PC ayarlarının hepsi performans odaklı

Yeni batarya alın.

Sistemin nedir? sistemde SSD var mı? termal macun en son ne zaman yenilendi ve fan temizliği

Sistemin nedir? sistemde SSD var mı? termal macun en son ne zaman yenilendi ve fan temizliği
PC'nin performansı pili sökünce düştü onlarla alakası olduğunu zannetmiyorum

pil ayarlarında oyun modu varsa onu uygulayabilirisn yoksa pil alman gerekli .

İyi günler arkadaşlar. Bende Laptop var ve bunun bataryası (Gömülü) şişte ve bu bataryayı çıkarıp şarjda kullanmak zorunda kaldım. Fakat pili sökünce PC'de yavaşlama meydana geldi. Sanki bataryada kullanıyormuşum gibi performans eksikliği var. Normalde şarjda oynuyorum oyunları. CS GO' da FPS 120 dolaylarındayken 40'a kadar düştü. PC Chrome'ye falan girince kasıyor zaten. Bunun bir çözümü var mı? İllaki yeni batarya mı almamız gerekecek? PC ayarlarının hepsi performans odaklı
bilgisayarında performans ayarı vardır ve ikiye ayrılır pildeyken ve şarjda win 10 kullanıyorsan pil e basıp ulaşabilirsin buradan pirize takılı ikeni seçip ayarı yüksek performansa almayı deneyebilirsin

Son düzenleme:
aynısı benim arkadaşda da oluyor bu aralar galiba cs go yeni motora geçiyo gibi bir şey söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de şunları dene istersen :
%temp% - temp klasörlerini temizlemek.
"Çalıştır" ı açarak - msconfig - başlangıç kısmından işlemci çekirdek sayısını en fazla yapabilrsin

gereksiz dosyalardan kurtul . ekran kartı ayarlarına bak . güç modları değişmiş olabilir. ssd yoksa takabilirsin.

gereksiz dosyalardan kurtul . ekran kartı ayarlarına bak . güç modları değişmiş olabilir. ssd yoksa takabilirsin.
Hepsi en iyi performansa ayarlı. Ne olduysa bataryayı sökünce oldu.

Geri