bilgisayarmı nasıl 21h2 yaparım

Weftly

80+
Reaksiyon skoru
27
gençler selam bazı sebeplerden 21h2 ye geçmek istiyorum bilgisayrım şuan 22h2 w10 bunu nasıl 21h2 yaparım formatsız

Güncelleme ile geçmediyseniz, temiz kurulum yapmak zorundasınız. Güncelleme ile geçtiyseniz geri yükleme yapabilirsiniz.

Güncelleme ile geçmediyseniz, temiz kurulum yapmak zorundasınız. Güncelleme ile geçtiyseniz geri yükleme yapabilirsiniz.
dostum iso dosyası ile yapsam format zorundamı ya daha yeni yüklendi her şey
şuradaki gibi

dostum iso dosyası ile yapsam format zorundamı ya daha yeni yüklendi her şey
şuradaki gibi
Yöntemi deneyebilirsiniz fakat çok sağlıklı bir yöntem değil. Bu şekilde bir düşürme yaptığınızda uygulama çökmeleri, performans sorunları vb. ile karşılaşabilirsiniz.

Bunun yanında eski sürümlere uygulamalar artık güncelleme çıkarmıyor ve Windows'u güncellemenizi istiyor neden bu yönde düşürmek istediğinizi anlamadım.

Yöntemi deneyebilirsiniz fakat çok sağlıklı bir yöntem değil. Bu şekilde bir düşürme yaptığınızda uygulama çökmeleri, performans sorunları vb. ile karşılaşabilirsiniz.

Bunun yanında eski sürümlere uygulamalar artık güncelleme çıkarmıyor ve Windows'u güncellemenizi istiyor neden bu yönde düşürmek istediğinizi anlamadım.
bi amblight led aldım sürümü 22h2 ile uyumlu değil bu nedenle neyse sağlık olsun kalsın böyle belki düzeltirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,315
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri