Bilgisayrımda hangi virus programını kullanmalıyım

Talha Celik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
Geçen günlerde bilgisayarıma bir program indirmek zorunda kaldım ama farklı uygulamalar indirildi ve tıkladığımda sadece web sitesi uzantısı olduğunu fark ettim mesela uygulamanın iconuna bastığımda web sitesine aktarıyordu virus olduğuna emindim ama virus programlarına çok güvenmediğimden dolayı windows defender üzerinden tam tarama hızlı tarama ve çevrim dışı arama sonucundada bir şey bulunmadu sizce hangi virus programını indirmeliyim

kaspersky

Geçen günlerde bilgisayarıma bir program indirmek zorunda kaldım ama farklı uygulamalar indirildi ve tıkladığımda sadece web sitesi uzantısı olduğunu fark ettim mesela uygulamanın iconuna bastığımda web sitesine aktarıyordu virus olduğuna emindim ama virus programlarına çok güvenmediğimden dolayı windows defender üzerinden tam tarama hızlı tarama ve çevrim dışı arama sonucundada bir şey bulunmadu sizce hangi virus programını indirmeliyim
Norton 360 da güzel bir seçenektir

Kaspersky indirip 30 günlük ücretsizi kullanabilirsin.

Ben Avira kullanıyorum Temel Koruma olarak işimi görüyor ama istersen Kaspersky veya Bitdefender kullanabilirsin

O antivirüs değil antimalware.
Malware Nedir?

Kötü amaçlı yazılımlara Malware denilir. İngilizce Malicious Software ifadesinin kısaltması olarak karşımıza çıkar. Kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarınızı yavaşlatan, bilgisayarınızın çökmesine sebep olan ve bilgilerinizi çalan uygulamalar bütünüdür.

Kaynak: https://blog.isimtescil.net/malwarebytes-anti-malware-nedir-nasil-kullanilir/
Okumanızı tavsiye ederim :)

Ücretsiz olan hiçbir programın düzgün çalıştığını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,932
Üyeler
191,184
Son üye
Sskaid
Geri