BİLGİSİYAR TOPLAMAK İÇİN SİTE/MAĞAZA ÖNERİSİ

Bence direk hazır sistem al gamegaraj da şu an indirimde 6700xt 5600x sistem var onu alabilirsin

RTX istiyorum ama buda fena diğil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx ler nasıldır onlar hakında pek bilgim yok rtx kadar performanslımı ?

Merhablar RTX bi sitem toplamak istiyorum ve nerden toplıyacağıma karar veremedim bu işlerde en güvenilir yerler nereler. ve bu sitellerden rtx sitem öneriniz varsa bekliyorum
Cimri veya Akakçe'den teker teker parçaları bulup uyguna toplayabilirsin

RTX performansları pek iyi değil, normal performansları iyi.

6700 xt 3060'ı geçiyor oyunda 3070'le eşit

Bu kart rtx3070e denk performans olarak. Ama 3070li sistemlerin fiyatları 15k değil. 15k paraya rtx3060 ve 6700xt var. Ve kesinlikle 6700xt li sistem çok iyi parçaları da iyi

Cimri veya Akakçe'den teker teker parçaları bulup uyguna toplayabilirsin
Ekran kartı: Tm

Tek tek toplamak sorun aşırı pahalıya gelir. İtopyada vardı rtx kartlar ama onlarda da 20k falan ekliyordu bütçeye. Hazır alman daha iyi olur senin için. Gaming gen fiyatları fena değil

Herkese teşekürler araştırma yapıyorum 🙏🙏

Stoklarında RTX kart yok :(

Kendi mağzaları varmı online dışında
ben boluda sordum rtx3060 lı kasa vardı hatta tüm mağazalarda toplam birkaç tane kalmış diye de göstermişti

Herkese teşekürler araştırma yapıyorum 🙏🙏
Size tavsiyem istediğinizi hazır toplama bilgisayar yada kampanyalı toplama pc bulamazsanız dahi farklı site mağazalardan ''satıcıları güvenli'' akakçe ve sitem bilgisayar ve QP gibi bilişim sitelerden donanım parçalarına bakabilirsiniz neden bunları yazdım derseniz akakçe bu iki mağazayı ucuz ürün listesinde göstermiyor ama güvenilir mağazalardır 2-3 saatinizi ayırıp mesela işlemci için akaçeden bakarsınız kafanızdaki modele göre ucuz ve satıcısı güvenli onu ayrırsınız sonra bu dediğim 2 siteden de bakarsınız en sonda kararı verip n11 se n11 olur, hepsiburada ise oradan eklersiniz ve bu adımları uygulayarak size göre uygun sistemi ortaya çıkarmış olursunuz, biraz zahmetli ve uzun bir yol ama baita da dediğim gibi kampanyalı toplama pc bulamazsanız bu yöntemi öneririm. :D

Merhablar RTX bi sitem toplamak istiyorum ve nerden toplıyacağıma karar veremedim bu işlerde en güvenilir yerler nereler. ve bu sitellerden rtx sitem öneriniz varsa bekliyorum
ben sistemimi itopyadan topladım sorun yaşamadım.

Geri