Bilgisyarımda bios açılmıyor

Reaksiyon skoru
2
Selam arkadaşlar bilgisayarım yani laptopumda bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bios menü yerine geliyorum ve biosu seçtiğimde açılmıyor hiç bir şey siyah ekranda kalıyor sistem recovery felan seçtiğimde bile aynı laptopa format atıcaktık ama bu sebebten ötürü atamadık bi kaç oyun var onlara giremiyorum bazı hataları çözemedim diye kökten format atmak istedim ama malesef atamıyorum.

laptop marka leneovoz585

Denediniz mi?

Boot etmek için gerekli olan "F10-5-7 artık her neyse" oraya girip ordan enter setup ile BİOS a girmeyi denermisiniz.

Selam arkadaşlar bilgisayarım yani laptopumda bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bios menü yerine geliyorum ve biosu seçtiğimde açılmıyor hiç bir şey siyah ekranda kalıyor sistem recovery felan seçtiğimde bile aynı laptopa format atıcaktık ama bu sebebten ötürü atamadık bi kaç oyun var onlara giremiyorum bazı hataları çözemedim diye kökten format atmak istedim ama malesef atamıyorum.

laptop marka leneovoz585
normalde bios hangi tuş yani daha önceden açıyordunuz da şimdi mi açamıyorsunuz?

Boot etmek için gerekli olan "F10-5-7 artık her neyse" oraya girip ordan enter setup ile BİOS a girmeyi denermisiniz.
dediğin şeyi tam olarak anlamadım ama bende boot menüye power tuşu ve onun yanında küçük bir tuş var onlar ile açılıyor açılan menüde ise normal start bios menu system recovry diye seçenek var biosu ve system recovryi seçinde bir şey olmuyor siyah ekranda kalıyor ilk f10 f12 f9 f2 del felan bu tuşlarla denedimde bir sonuç alamamıştım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deniyeceğim şimdi

normalde bios hangi tuş yani daha önceden açıyordunuz da şimdi mi açamıyorsunuz?
biosu öncedende açmayı denemiştim ama önemsiz birşeydi o zamanda açılmamıştı umursamadım bios setupa tıklıyorum açılmıyor sadece

Bende ueıf yok hocam gösterdikleri yer

Son düzenleme:
Geri