SAKIN VATANA YAKLAŞMAYINAslında birkaç video izlerseniz yaparsınız ama eğer bir şeye zarar vermekten korkuyorsanız vatan da montaj yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
Teknoloji mağazalarından onların ürünleri satın almadığın için montaj yapmıyorlar diye biliyorum.PC mi yeni topladım montajlaticam bir yerde ama nerde bilmiyorum mahalle dekilere felan asla montajlatmam ama vatan olur ne biliym iste o tarz teknolaoji mağzaları montaj yapar mı
Hocam ben zaten öncelikle video izleyerek kendisinin yapmasını önerdim?SAKIN VATANA YAKLAŞMAYIN
evde kendiniz yapın
Aslında birkaç video izlerseniz yaparsınız ama eğer bir şeye zarar vermekten korkuyorsanız vatan da montaj yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
Ya aslınada sizin dedğiniz gibi evde yapmak daha mantıklı ama hem ben hemde ailem bana güvenmezTeknoloji mağazalarından onların ürünleri satın almadığın için montaj yapmıyorlar diye biliyorum.
Sağlam, güvenilir bir bilgisayarcı varsa, gözünüzün önünde montaj hizmeti isteyebilirsiniz.
- Aslına bakarsanız da sistem montaj etmek sanıldığı kadar zor değil, yaparım derseniz bir iki video ile kendiniz bile montaj yapabilirsiniz.
O zaman kısa bir araştırma yapıp iyi bir bilgisayarcı bulacaksınız. Parçalarınızı götürüp gözünüzün önünde montaj isteyeceksiniz.Sizin dediğiniz gibi aslında kendim yapmaya korkuyorum zarar veririm falan diye ama bilmiyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya aslınada sizin dedğiniz gibi evde yapmak daha mantıklı ama hem ben hemde ailem bana güvenmez