Neler Yeni

Biligsayarımı topladım nerede montajlata bilirim

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Pc mi yeni topladım montajlaticam bir yerde ama nerde bilmiyorum mahalle dekilere felan asla montajlatmam ama vatan olur ne biliym iste o tarz teknolaoji mağzaları montaj yapar mı

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Aslında birkaç video izlerseniz yaparsınız ama eğer bir şeye zarar vermekten korkuyorsanız vatan da montaj yapıyorlardı diye hatırlıyorum.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
sanırım o tür yerlerden olmuyor ama olsa bile vatana yaptırma bilgisyarınızda şu sorun varmış giderdik falan derler fazladan alırlar bende kendim evde topladım ilk başta çok korkmuştum bi sıkıntı çıkarmı diye ama bir sürü video izleyip yaptım sıkıntı çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında birkaç video izlerseniz yaparsınız ama eğer bir şeye zarar vermekten korkuyorsanız vatan da montaj yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
SAKIN VATANA YAKLAŞMAYIN
evde kendiniz yapın

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,912
İsim
Metehan Akyalı
PC mi yeni topladım montajlaticam bir yerde ama nerde bilmiyorum mahalle dekilere felan asla montajlatmam ama vatan olur ne biliym iste o tarz teknolaoji mağzaları montaj yapar mı
Teknoloji mağazalarından onların ürünleri satın almadığın için montaj yapmıyorlar diye biliyorum.
Sağlam, güvenilir bir bilgisayarcı varsa, gözünüzün önünde montaj hizmeti isteyebilirsiniz.

- Aslına bakarsanız da sistem montaj etmek sanıldığı kadar zor değil, yaparım derseniz bir iki video ile kendiniz bile montaj yapabilirsiniz.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin dediğiniz gibi aslında kendim yapmaya korkuyorum zarar veririm falan diye ama bilmiyorum yani

Teknoloji mağazalarından onların ürünleri satın almadığın için montaj yapmıyorlar diye biliyorum.
Sağlam, güvenilir bir bilgisayarcı varsa, gözünüzün önünde montaj hizmeti isteyebilirsiniz.

- Aslına bakarsanız da sistem montaj etmek sanıldığı kadar zor değil, yaparım derseniz bir iki video ile kendiniz bile montaj yapabilirsiniz.
Ya aslınada sizin dedğiniz gibi evde yapmak daha mantıklı ama hem ben hemde ailem bana güvenmez 😁😂

Son düzenleme:

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,912
İsim
Metehan Akyalı
Sizin dediğiniz gibi aslında kendim yapmaya korkuyorum zarar veririm falan diye ama bilmiyorum yani

Ya aslınada sizin dedğiniz gibi evde yapmak daha mantıklı ama hem ben hemde ailem bana güvenmez 😁😂
😂 O zaman kısa bir araştırma yapıp iyi bir bilgisayarcı bulacaksınız. Parçalarınızı götürüp gözünüzün önünde montaj isteyeceksiniz.
Montaj olana kadar da bekleyeceksiniz. Eksik gedik bir şey olmasın diye. Başka aklıma alternatif gelmiyor derken geldi, bildiğiniz güvendiğiniz veya bu işlerden anlayan arkadaşınız varsa belki onlara montaj ettirtebilirsiniz.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala montajlatamadim nerede montajlata bilirim

Top Bottom