Neler Yeni

Bilim Kurulu Toplantısına 3 Saat Kaldı.Sizce Ne Gibi Kararlar Çıkacak ?

Sınavlar İptal Olur Mu ?

• Olur

Oylar: 79 36.1%
  • Olmaz

Oylar: 140 63.9%

• Oy kullanan toplam üye
    219

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Kanka dünyada sorun yokta ziyaaaghh da sıkıntı var adam mantıklı deil milet vekili bile bizi destekledi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Kanka dünyada sorun yokta ziyaaaghh da sıkıntı var adam mantıklı deil milet vekili bile bizi destekledi
Asıl Muhalefette Suç Var.Tam Şuan Gençlerden Oy Toplayabileceği Bir Zaman. Çıkıp Tüm Muhalefet Bize Destek Verip Baskı Kursaydı Gençlerin Çoğunun Oyunu Alırlardı. Muhalefet İktidara İktidardan Daha fazla yardım ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbi en azından bi bilgi verselerdi.
1608876482681.png

Hocam Meb Personel Böyle Bir Açıklama Yapmış. Acaba Aslı Var Mıdır Ki ? Meb Personelin Asılsız Açıklama Yaptığını Düşünüyorum

Son düzenleme:

ELECTUS

80+ Silver
Asıl Muhalefette Suç Var.Tam Şuan Gençlerden Oy Toplayabileceği Bir Zaman. Çıkıp Tüm Muhalefet Bize Destek Verip Baskı Kursaydı Gençlerin Çoğunun Oyunu Alırlardı. Muhalefet İktidara İktidardan Daha fazla yardım ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam Meb Personel Böyle Bir Açıklama Yapmış. Acaba Aslı Var Mıdır Ki ? Meb Personelin Asılsız Açıklama Yaptığını Düşünüyorum
Bence asılsız haber gibi duruyor.

ELECTUS

80+ Silver
Hocam Bazılarının Bağlantıları Oluyor Ya. Sızıntı da Olabilir. Belli Olmaz Artık Hayırlısı
O konuda haklısınızda ne bileyim Ziya Selcuk açıklama yapmadan ilginç artık hayırlısıda bizim okulun sınav tarihi filan hiçbir şey belli değil konuları bile vermediler hocaya soruyoruz sınavı hiç bir şey belli değil diyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
O konuda haklısınızda ne bileyim Ziya Selcuk açıklama yapmadan ilginç artık hayırlısıda bizim okulun sınav tarihi filan hiçbir şey belli değil konuları bile vermediler hocaya soruyoruz sınavı hiç bir şey belli değil diyor.
Bizimkiler Tarihleri Verdiler.Konuların Hepsi Dediler.Valla ben de Bekliyorum

ELECTUS

80+ Silver
Bizimkiler Tarihleri Verdiler.Konuların Hepsi Dediler.Valla ben de Bekliyorum
Bizim okulda hiç bir şey yok daha hocalar sınavlar yaklaşsın diyor konuları veririz diyo 10 gün kaldı zaten daha ne yaklaşıcak.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Bizim okulda hiç bir şey yok daha hocalar sınavlar yaklaşsın diyor konuları veririz diyo 10 gün kaldı zaten daha ne yaklaşıcak.
Sınavı Olurken Verirler Artık Konuları :D

Top Bottom