Bilinmeden alınan ss yardım edin

Bu linki aşağıdaki siteye yapıştırın ve o şekilde indirin. Bu şekilde Proxy kullanarak resmi site üzerinden indirmiş olacaksınız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazı benim değil
mrt indirdim sizce yeter mi yoksa öbürünü mü indirim

ücretsiz lazım
Trial olarak kullanabiliyosun indir sen bişey olmaz. Bu arada oyunların bazılarında print screen tuşuna bastığında SS yi direk bi klasöre atar, kopyala yapıştır yapmadan otomatik yapar o işlemi. Elin print screen e çarpmış olabilir yani, sen yine de yap kontrolünü için rahat etsin.

Trial olarak kullanabiliyosun indir sen bişey olmaz. Bu arada oyunların bazılarında print screen tuşuna bastığında SS yi direk bi klasöre atar, kopyala yapıştır yapmadan otomatik yapar o işlemi. Elin print screen e çarpmış olabilir yani, sen yine de yap kontrolünü için rahat etsin.
oyunda değilken de almış giriş için şifre falan yazılan yer sitedeyken

mrt indirdim yeter mi yoksa onu da indirim mi

O sıkıntılı bi durum, sen bir çalıştır malwarebytes ı, bi yandan da kasperskyı indir malware aramasından sonra bi de kasper ile scan edersin
farklı bir site kullanmak istemiyorum vpn ile inerse malwarebytes indiririm

mrt zaten windows içinde yüklü
uygulama zaten komut çalıştıyormuş microsoftun kendi sitesinden indirdim doğru yani

O sıkıntılı bi durum, sen bir çalıştır malwarebytes ı, bi yandan da kasperskyı indir malware aramasından sonra bi de kasper ile scan edersin
farklı bir site kullanmak istemiyorum vpn ile inerse malwarebytes indiririm

uygulama zaten komut çalıştıyormuş microsoftun kendi sitesinden indirdim doğru yani
malwarebytes bir şey bulamadı mrt hala devam ediyor ama pc cayır cayır normal mi

Geri