Gurkanpiro
80+ Platinum
razer kulaklık aldım ve garantıye yollamam gerek nereyi aramalıyım
razer kulaklık aldım ve garantıye yollamam gerek nereyi aramalıyım
baktım ama nereyi aramam gerektigini bilmiyorumGoogle aramasıyla şu siteyi bulmak pek zor değildi; https://www.bilkom.com.tr/destek/servis-noktalari/razer
Nasıl bilmiyorsun? Açıkça servislerinin olduğu her ilde adres ve irtibat numarası var. Sana en yakın olan servisin irtibat numarasını ara şikayetini anlat ürünle ilgili nasıl gönderebileceğini sor yönlendirsinler. İstersen video da çekeyim adım adım. Ya da ben konuşayım senin için?baktım ama nereyi aramam gerektigini bilmiyorum
bulundugum şehirde servisleri yok maalesefNasıl bilmiyorsun? Açıkça servislerinin olduğu her ilde adres ve irtibat numarası var. Sana en yakın olan servisin irtibat numarasını ara şikayetini anlat ürünle ilgili nasıl gönderebileceğini sor yönlendirsinler. İstersen video da çekeyim adım adım. Ya da ben konuşayım senin için?
Seç beğen gönder birine o zamanbulundugum şehirde servisleri yok maalesef
mail attım donunce bakarım artıkSeç beğen gönder birine o zaman
bulunduğuın şehirde servis olması önemli değil zaten kargo ile vereceksinbulundugum şehirde servisleri yok maalesef
tamamdır tesekkur ederımbulunduğuın şehirde servis olması önemli değil zaten kargo ile vereceksin
zaten bütün şehirlerin telefon numarası aynı 0216 909 25 56 burayı ara sana kod vercekler onla kargo firmasına gitmen yeterli.