Heren45
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Benim şu anda Dualsensimde Drift sorunu var birkaç gün idare edilebilirdi ama bu aralar çok kötüleşti dün Bilkoma bildirdim sizi gün içinde arayacaklardır dendi aranmadı o gün sordum Bilkoma bu gün beni aramadılar diye yoğunluk var yarın arıyacaklardır sizi dedi bu gün oldu halen hiçbir ses yok birdaha aradım bu gün 13 ya da 15 gibi yoğunluk var size acileyitinizi ileticez dendi 45 dakikaya müşteri hizmetleri kapanıyo 2 gün oldu ses yok yarın 3. Güne giriyoruz halen hiçbir ses yok ne arayan var ne mail atan Dualsensim neredeyse artık fişi çekti ve garantiye halen yollayamıyorum bilen biri varsa ya da yardımcı olucak biri varsa bana lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi harbi yeter artık F1 23 oynayacağım oynayamıyorum Assetto oynayacağım oynayamıyorum War Thunder oynayacağım oynayamıyorum bir an önce garantiye yollamam lazım yollayamıyorum 2 gündür beni geçiştiriyorlar zaten tamir şubeleri salihlide şurdan şurası bana şunu şunu yapacaksınız deseler cidden gidip yaptıracağım ama halen yoklarBenim şu anda Dualsensimde Drift sorunu var birkaç gün idare edilebilirdi ama bu aralar çok kötüleşti dün Bilkoma bildirdim sizi gün içinde arayacaklardır dendi aranmadı o gün sordum Bilkoma bu gün beni aramadılar diye yoğunluk var yarın arıyacaklardır sizi dedi bu gün oldu halen hiçbir ses yok birdaha aradım bu gün 13 ya da 15 gibi yoğunluk var size acileyitinizi ileticez dendi 45 dakikaya müşteri hizmetleri kapanıyo 2 gün oldu ses yok yarın 3. Güne giriyoruz halen hiçbir ses yok ne arayan var ne mail atan Dualsensim neredeyse artık fişi çekti ve garantiye halen yollayamıyorum bilen biri varsa ya da yardımcı olucak biri varsa bana lütfen yardım edin
Son düzenleme: