Neler Yeni

Bilkom halen garanti hakkında bilgi vermiyor

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Benim şu anda Dualsensimde Drift sorunu var birkaç gün idare edilebilirdi ama bu aralar çok kötüleşti dün Bilkoma bildirdim sizi gün içinde arayacaklardır dendi aranmadı o gün sordum Bilkoma bu gün beni aramadılar diye yoğunluk var yarın arıyacaklardır sizi dedi bu gün oldu halen hiçbir ses yok birdaha aradım bu gün 13 ya da 15 gibi yoğunluk var size acileyitinizi ileticez dendi 45 dakikaya müşteri hizmetleri kapanıyo 2 gün oldu ses yok yarın 3. Güne giriyoruz halen hiçbir ses yok ne arayan var ne mail atan Dualsensim neredeyse artık fişi çekti ve garantiye halen yollayamıyorum bilen biri varsa ya da yardımcı olucak biri varsa bana lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim şu anda Dualsensimde Drift sorunu var birkaç gün idare edilebilirdi ama bu aralar çok kötüleşti dün Bilkoma bildirdim sizi gün içinde arayacaklardır dendi aranmadı o gün sordum Bilkoma bu gün beni aramadılar diye yoğunluk var yarın arıyacaklardır sizi dedi bu gün oldu halen hiçbir ses yok birdaha aradım bu gün 13 ya da 15 gibi yoğunluk var size acileyitinizi ileticez dendi 45 dakikaya müşteri hizmetleri kapanıyo 2 gün oldu ses yok yarın 3. Güne giriyoruz halen hiçbir ses yok ne arayan var ne mail atan Dualsensim neredeyse artık fişi çekti ve garantiye halen yollayamıyorum bilen biri varsa ya da yardımcı olucak biri varsa bana lütfen yardım edin
Abi harbi yeter artık F1 23 oynayacağım oynayamıyorum Assetto oynayacağım oynayamıyorum War Thunder oynayacağım oynayamıyorum bir an önce garantiye yollamam lazım yollayamıyorum 2 gündür beni geçiştiriyorlar zaten tamir şubeleri salihlide şurdan şurası bana şunu şunu yapacaksınız deseler cidden gidip yaptıracağım ama halen yoklar

Son düzenleme:

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Sizin kol eski sony eurasia garantili mi yoksa yeni satılan bilkom garantili olduğu söylenen kollardan mı?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Sizin kol eski sony eurasia garantili mi yoksa yeni satılan bilkom garantili olduğu söylenen kollardan mı?
Euresia garantili

Hocam açıksa hiç zaman kaybetme derim.
Hocam kafayı yiycem adamların konumlarını arıyorum bulamıyorum telefonları Bilkom teknik servise bağlı kriz geçiricem şurda vallahi çok sinirliyim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Euresia garantili

Hocam kafayı yiycem adamların konumlarını arıyorum bulamıyorum telefonları Bilkom teknik servise bağlı kriz geçiricem şurda vallahi çok sinirliyim
Hocam ben de baktım da bulamadım. Sen Salihli'de Bilkom şubesi olduğuna emin misin bu arada?

Sitesinde varmış tamam.
Screenshot_3.png

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben de baktım da bulamadım. Sen Salihli'de Bilkom şubesi olduğuna emin misin bu arada?

Sitesinde varmış tamam.Alıntıyı görüntüle
Hocam evet konumunu yazıyorum Manisa Magnezyuma yakın bir yer çıkıyo şen soğutmada beyaz eşyacı hiç Sony yetkili servisle ilgili bir şey demiyo

Sitesinde varmış tamam.Alıntıyı görüntüle
Bide konumu siz yazın ben birşeyde yanlışlıkmı yapıyorum

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Hocam evet konumunu yazıyorum Manisa Magnezyuma yakın bir yer çıkıyo şen soğutmada beyaz eşyacı hiç Sony yetkili servisle ilgili bir şey demiyo

Bide konumu siz yazın ben birşeyde yanlışlıkmı yapıyorum
Telefonu arayıp sorabilirsiniz hocam.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Euresia garantili

Problem bu bence. Kendi getirdikleri bilkom garantili olanlardan değil. O nedenle eskiden gelen eurasia garantili ürünlere ne yapacaklarını bilmiyorlar veya uğraşmak istemiyorlar.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Telefonu arayıp sorabilirsiniz hocam.
Hocam telefonları zaten normal bilkom desteğe bağlı hepsinin arasam yine bilkom desteğe bağlanıyo dükkana değil ve bilkom destek hafta sonları kapalı

Problem bu bence. Kendi getirdikleri bilkom garantili olanlardan değil. O nedenle eskiden gelen eurasia garantili ürünlere ne yapacaklarını bilmiyorlar veya uğraşmak istemiyorlar.
İyide ben onlara daha cihazın hangi garantisi olduğunu seri numarasını sormadım bile sadece ismimi aldılar isimdende cihazın hangi garantisi olduğunu bulamazlar bence

Hocam ben playstationın kendi sitesinden onarım formu yollayacağım ama bilkomada aynı şeyi raporladım bir çakışma gibi bir şey olurmu ?

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Hocam telefonları zaten normal bilkom desteğe bağlı hepsinin arasam yine bilkom desteğe bağlanıyo dükkana değil ve bilkom destek hafta sonları kapalı

İyide ben onlara daha cihazın hangi garantisi olduğunu seri numarasını sormadım bile sadece ismimi aldılar isimdende cihazın hangi garantisi olduğunu bulamazlar bence

Hocam ben playstationın kendi sitesinden onarım formu yollayacağım ama bilkomada aynı şeyi raporladım bir çakışma gibi bir şey olurmu ?
Şunu ara bakim bir 02362222929. Numara google da bu gözüküyor.

Screenshot_4.png

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler

Alıntıyı görüntüle
Evet hocam ama burası Manisa Şehzadeler burası manisa merkez yani bizim dediğimiz yer manisanın ilçesi bide evet bu dükkana baktım sadece beyaz eşya var burda ama yine bir ararım

Alıntıyı görüntüle
Hocam aradım yanlış yazmışlar biz playstationa bakmıyoruz dediler

Evet hocam ama burası Manisa Şehzadeler burası manisa merkez yani bizim dediğimiz yer manisanın ilçesi bide evet bu dükkana baktım sadece beyaz eşya var burda ama yine bir ararım

Hocam aradım yanlış yazmışlar biz playstationa bakmıyoruz dediler
Sanırım benle dalga geçiyorlar

Son düzenleme:

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler

Alıntıyı görüntüle
Hocam direk Sonynin sitesinden bir form doldurdum Denizlide bi dükkan varmış Bilkomdaki raporumu iptal edicem Denizliye götürücem cihazı ordan Merkeze yollayacaklarmış sonra ordan geri alıcam birdaha Bilkomla falan mesajlaşmayacağım

Top Bottom