Bilyonerden Hesap açmak?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

dia15251

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar ben 18 yaşının altındayım ve bilyoner sitesine üye olmak istiyorum ama annemin TC si ile üye olacağım onun TC si onun bilgileri ve onun banka hesabından para çekeceğim ama haberi yok bilyonerden hesap açınca mesaj bildirimlerini de kapatacağım bilyoner hiç canlı olarak arar mı mesaj sıkıntı değil ama arayıp aramaması önemli eğer hesap açarsam ne olur annem fark eder mi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Bu yaşta ne kumarı yapma

Sakat sakat işler yapma. Bu yaşında kendi bilgilerini geçtim bir de annenden gizli onun bilgileriyle yapmaya kalkışıyorsun. Çok paraya ihtiyacın varsa git çalış ya da ailenden harçlık iste.

Bilyoner durup dururken aramaz, sadece mesaj çeker. Onu da numarasını engelleyerek çözebilirsin.

Selamlar ben 18 yaşının altındayım ve bilyoner sitesine üye olmak istiyorum ama annemin TC si ile üye olacağım onun TC si onun bilgileri ve onun banka hesabından para çekeceğim ama haberi yok bilyonerden hesap açınca mesaj bildirimlerini de kapatacağım bilyoner hiç canlı olarak arar mı mesaj sıkıntı değil ama arayıp aramaması önemli eğer hesap açarsam ne olur annem fark eder mi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kardaş senin agzın ne konuşi?!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,827
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam