emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
- Konu Sahibi Konu Sahibi
malesef pirinç patlağını denedin miPirinç patlağı dışında kötü hepsi
malesef pirinç patlağını denedin miPirinç patlağı dışında kötü hepsi
Denemedim ama değerleri iyi gözüküyordumalesef pirinç patlağını denedin mi
yani güzeldir ya bi deneyeyim bunu ne zaman tüketmem gerekir spordan önce ya da sonra?Denemedim ama değerleri iyi gözüküyordu
Yanlış yazılmışPirinç patlağının içinde 100g mının içerisinde 79gr protein olduğu yazıyor doğrumudur ki 250GR sini 20tl ye aldım.
neden kiYanlış yazılmış
Önce tüketmen gerekir spordan sonra ise protein alman gerekyani güzeldir ya bi deneyeyim bunu ne zaman tüketmem gerekir spordan önce ya da sonra?
ee bunun içinde de protein var o nasıl olacak kiÖnce tüketmen gerekir spordan sonra ise protein alman gerek
100 gr pirinç patlağında nasıl 79 gr protein olsun 100 tavuk göğsünde bile 25-30 gr protein var ve bu ürünün fiyatı 20 TL sence mantıklı mı?neden ki
Protein yok içinde çok azee bunun içinde de protein var o nasıl olacak ki
Karb için yenir bunlar idman öncesi alman enerjini arttırır100 gr pirinç patlağında nasıl 79 gr protein olsun 100 tavuk göğsünde bile 25-30 gr protein var ve bu ürünün fiyatı 20 TL sence mantıklı mı?
Kakaolu olanda 7,9 gram yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Protein yok içinde çok az
hmm anladım. tüketirim o zaman bunu100 gr pirinç patlağında nasıl 79 gr protein olsun 100 tavuk göğsünde bile 25-30 gr protein var ve bu ürünün fiyatı 20 TL sence mantıklı mı?
Kakaolu olanda 7,5 gram yazıyor
Protein yok içinde çok az
Karb için yenir bunlar idman öncesi alman enerjini arttırır
Hangilerini tüketiyorsunBen ara sıra farklı ürünlerini tüketiyorum. Fena değiller açıkçası.
Süt, enerji içeceği, yulaf ezmesi, fıstık ezmesi.Hangilerini tüketiyorsun
memnun musunSüt, enerji içeceği, yulaf ezmesi, fıstık ezmesi.