hocam ben bimcell faturasız kullanıyorum hiç yükleme yapmıyorum her hafta sil süpür ile idare ediyorum bu bana yetiyorEski fiyatı 123 TL olan aşağıdaki paket 172 TL oldu. Bu haliyle bile iyi bence.
TurkTelekom, BIMCELL,Vodafone size yemin ediyorum salonda 1 wcde 5 diş çekiyor.Eski fiyatı 123 TL olan aşağıdaki paket 172 TL oldu. Bu haliyle bile iyi bence.
Türk Telekom ile BİMcell aynı kalite.TurkTelekom, BIMCELL,Vodafone size yemin ediyorum salonda 1 wcde 5 diş çekiyor.
Düşünsene köylüsün + Vodafonelisin.Türk Telekom ile BİMcell aynı kalite.
Ama Vodafone rezalet.
Şehir merkezinde çekmiyor orda çekmiyor. Metroya biniyorum. Metro zeminden yukarı çıkınca o zaman çekiyor. XD
%100 Katılıyorum, şehir meydanında bile çekmiyor.Türk Telekom ile BİMcell aynı kalite.
Ama Vodafone rezalet.
Şehir merkezinde çekmiyor orda çekmiyor. Metroya biniyorum. Metro zeminden yukarı çıkınca o zaman çekiyor. XD
aynı paketi yeni tt de aldım 122 tl 1500 dk 20gb 5k smsEski fiyatı 123 TL olan aşağıdaki paket 172 TL oldu. Bu haliyle bile iyi bence.
güzel almışsınaynı paketi yeni tt de aldım 122 TL 1500 dk 20gb 5k sms
valla ilk kabul etmiyordum sonra zam geldi sonra geri geldi aynı fiyata iyi ki almisimgüzel almışsın
Hocam çevremde kullananlar var şikayetçi değiller. Zaten TT altyapısı olduğu için sorun olmuyor.bimcell çekiyor mu ki
SENİN ÇEVRENDE KULLANLAR ŞİKAYETÇİ OLMADIGI İÇİN BAŞKASININ ÇEVRESİNDE DE Mİ SORUN OLMUYOR ANNEMDE DE VAR BERBAT HAT İZMİR BÖLGESİNDE GİT Bİ KULLAN BAKALIMHocam çevremde kullananlar var şikayetçi değiller. Zaten TT altyapısı olduğu için sorun olmuyor.