Neler Yeni

Bimcell kullanan var mı, nasıldır?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Merhaba,

Bimcell'in fiyatları çok uygun geliyor ve geçmeyi düşünüyorum tek bilmediğim ve endişelendiğim iyi çekiyor mu ve interneti hızlı mı? çok hızlı olmasına gerek yok diğerleri nasılsa o da öyle midir acaba
Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pttcell bimcell vs hepsi TT altyapısı kullanıyor diye biliyorum hangisi uygunsa onu almak daha mantıklı benim tarifemde bu ay bitiyor bimcell uygunsa geçebilirim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim ailede 2 kişi kullanıyor. Önceden Türk telekom kullanıyorlardı. Herhangi bir farklılık olmadı internet veya çekme durumunda. Türk Telekomun altyapısını kullanıyor. Tabi altyapısını kullanıyor diye aynı performansı vermesi şart değil ama biz bir farklılık göremedik.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
İlk çıktığından bu yana kullanıyorum.
Eskisi kadar paketlerin avantajı kalmadı.
Çekmesi ttkom neyse oda ayni

Dušan Tadić

80+ Silver
Sadece Bimden çekiyor.
Şaka bir yana 3-4 ay kullandım, TT ile arasında pek bir fark yok.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
5 yildir kullanıyorum tt altyapisini kullaniyor memnunum. Sormak istedoğiiz soru varsa cevaplarım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Bimcell'in fiyatları çok uygun geliyor ve geçmeyi düşünüyorum tek bilmediğim ve endişelendiğim iyi çekiyor mu ve interneti hızlı mı? çok hızlı olmasına gerek yok diğerleri nasılsa o da öyle midir acaba
Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
Telekom altyapısı neyse onu verir, bimcell ayrı bir operatör bile sayılmıyor, Türk Telekoma bağlı bir alt paket serisi.

Fiyatları bence pahalı. Eskiden kullanıyordum 32TL ye 12GB 40TL ye 20GB internetle tarife veriyordu. Aşırı zam geldi diye çıktım. Bir daha da geçmem sanırım. Bence teknosacell falan al çok daha ucuz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Turtelekomun, orada hizmeti nasil ise aynisini alirsin , bulundugun yerde sorunsuz ise oda sorunsuz olur ,5 yildir veya daha fazla tam bilmiyorum kullaniyorum sorun yasamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,189
Üyeler
167,626
Son üye
Tanem22
Top Bottom