Öneri BimCell nasıl geçilirmi

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar hattım Vodafone taahhüt üm bitiyor ve gecebilecegim en ucuz tarife 140 TL ve bu kadar çok 20 GB yakın internet veriyor çoğunu kullanmıyorum bu yüzden BimCell i gördüm geçilirmi

F/P.Geçilir bence.

Arkadaşlar hattım Vodafone taahhüt üm bitiyor ve gecebilecegim en ucuz tarife 140 TL ve bu kadar çok 20 GB yakın internet veriyor çoğunu kullanmıyorum bu yüzden BimCell i gördüm geçilirmi
Türk Telekom alt yapısını kullanıyor çekim gücü fena değil. Fiyatı da göz önünde bulundurursak f/p alınabilir.

Hocam türkcellde şuan 20 gb paket 120 tl ona bakabilirsiniz istersenizde bimcell fiyatlarını bilmiyorum

Bimcell kullanan kuzenim vardı diş olarak diyim Turkcell 3dis TT 1/2 diş bimcell hat cekmiyo öyle diyim dağlık yere gidiyorsan Turkcell farkı hissettiriyor

Türk telekomun aynısı geçilir fiyatları uygun bazı tarifelerin

geçilir f/p iyi baya tarifeler

bence geçilmez yıllardır annem babam ben kullandık cidden istanbulda olsan dahi çok kötü interneti vs var (babam halen aktif kullanıyor ve hiç memnun değil) ama senin tercihin

Geri