Bim'de polosmart mousepad alınır mı???

Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar,

Bugün BİM’de alışveriş yaparken Polosmart markasına ait bir mouse pad dikkatimi çekti. Model tam olarak PGS306 ya da PGS304 olabilir, emin değilim ama yaklaşık 100 TL fiyat etiketine sahipti. Ürün büyük boy ve yüzey yapısı fena durmuyordu, RGB falan yok ama sade ve geniş bir alan sunuyor.

Açıkçası BİM’den elektronik ürün almak çok tercih ettiğim bir şey değil, özellikle uzun vadeli kullanımda kalite ve dayanıklılık önemli oluyor. Polosmart markasını da daha çok giriş seviyesi ürünlerde görüyoruz.

Bu ürünü denemiş olan var mı? Yüzey kalitesi, kayganlık, kumaşın yıpranması gibi konularda yorum yapabilirseniz sevinirim. 100 TL’ye alınabilecek mantıklı bir büyük boy mouse pad mi, yoksa birkaç yüz lira verip bilinen bir markadan mı almak daha mantıklı olur sizce?

Teşekkürler şimdiden.

kullan at olarak 2 tane al pek bir şey bekleme bunlardan 100 liraya döner bile alamıyorsun

kullan at olarak 2 tane al pek bir şey bekleme bunlardan 100 liraya döner bile alamıyorsun
Ben kullanma süresi olarak 4-5 ay gibi bir süre sonra daha iyisini almayı planlıyorum 1 tanesi 4-5 ay götürür mü sizce. Yada başka pad öneriniz var mıdır

Mousepad çokta önemli değil bence. Ben 2 yıldır çakma mousepad kullanıyorum iş görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,226
Üyeler
184,124
Son üye
Ramonaks
Geri