Neler Yeni

Bimdeki Jbl C50 HI kulaklık nasıl?

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Arkadaşlar bimde bu kulaklığı gördüm
Son 1 adet kaldığı için aldım.
Fakat daha adam akıllı test edemedim
Daha önceden kullanan vs. varsa nasıldır ?
Kulağıma uygun mu diye taktım sadece
Kullanan varsa memnun mu?
İade olursa iade edeyim mi?
1651678742309.png

Sir Cem T-oker

80+ Gold
jbl en azından bu fiyata kulaklık kalmadı. idare eder seni. çok bir şey beklememek lazım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Technopat'ta alan bir iki kişi beğenmediklerini yazmışlardı ama müzik zevki kişisel. Belki sen çok beğenirsin. En çok dinlediğin parçalarda test edip beğenirsen, bir arızası da yoksa iade etme bence. Bu bütçede markalı ürün en azından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Deneyebildin mi merak ettim kullanım yorumlarını

crennips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
JBL C50HI Bugün elime ulaştı, giriş seviyesi bir kulaklık ve fiyatı için genel ses kalitesi 4/10 - Bass seviyesi 2/10, 150 tl için dandik ses kalitesi mevcut, giriş seviyesi +JBL HARMAN kalitesizliğiyle rakiplerinden daha kötü, ekolayzır ile bass sınırlı seviyede arttırılıyor, orta seviye bass yükseltmesinden sonra cızırdamaya başlıyor, kablo inanılmaz dandik, kontrol tuşu durdur-ileri-asla geri dönme şeklinde, eski s-link swapp bummer kulaklığım daha ucuzda, basslar kulak titretiyordu, (s-link swapp bummer güncel fiyat 120 tl, genel ses kalitesi 6,8/10 Bass seviyesi 8/10), jbl ve harmanın kalitesinin bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyordum, segment bilgisayarın üstüne marka basıp sattığı kulaklık bile (s-link vs.) 2 yıl garanti ve daha iyi ses kalitesi sağlıyor, artık jbl ve harman benim için bitmiştir, saygılar.

Top Bottom