Neler Yeni

Bim’den Arctis 1 alma taktikleri!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİNİZ. :)

BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE!

Son düzenleme:

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİMİZ. :)
sanırım contravolta bir ŞEYTAN :D

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Alma şansınız artar.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİMİZ. :)
Bunların hiçbirine gerek yok 220km/hla bime girilir artic 1 alınır parası konur ve gidilir

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular