Öneri BİM’e Gaming Kulaklık geliyor !!

emre34

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlarım 17 Nisan Cuma günü BİM’e Kulakiçi Gaming ürünü geliyor . Fiyatıda 40 TL . Bütçesi düşük olan arkadaşlarım düşünebilir .

Arkadaşlarım 17 Nisan Cuma günü BİM’e Kulakiçi Gaming ürünü geliyor . Fiyatıda 40 TL . Bütçesi düşük olan arkadaşlarım düşünebilir .
kardeşim ama bu bim deki veya A101 deki gaming ürünler çok dandik bi süreden sonra kendi kendine bozuluyor gözlemlerim bu kadar youtube dede bakabilirsin hepsi çok dandik

Kalitesiz malzemeden üretiliyor. Hani almak için almış olunur, muhtemelen bir süre sonra da ses sıkıntıları yaşanmaya başlar. Bu yüzden tavsiye etmem.

Ben bir kere 50TL'ye aldım çok dandik ürünler.

40 liraya doğru düzgün telefon için kulakiçi kulaklık satılmıyorken kulaküstü kulaklık almanın hiçbir manası yok.

2019 mart ayında bimden trust ziva gaming kulaklık aldım ve şuan tarih 8 nisan 2 gün önce en son youtube da ses geliyor ama dc de gelmiyordu. aldıgım fiyatı 25 tl idi. bozulmasında benimde etkim var bir dönem pc siz kalmıştım o ara umursamadım yere düştü felan vs. teknoloji şans işi derler ya hani. ;)

Ben aliexpressten 40 TL'ye kulak üstü kulaklık almıştım 2017 ağustos civarında. Mikrofonu da fiyatına göre harika hala çalışıyor. :D

Almak mantıklı değil, gidin lütfen 20TL daha koyun Rampage kulakiçi kulaklık var ondan alın daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,802
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri