Neler Yeni

Yardım Bime gelecek Alfa Romeo r2 alınır mı? 23.999 TL

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Bime cuma günü gelecek olan alfa Romeo r2 elektrikli bisiklet alinir mi ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
O fiyata full set güzel bir bisiklet gelir. Bu parayla alınıyor 20 km hızla falan gidiyorlar.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata full set güzel bir bisiklet gelir. Bu parayla alınıyor 20 km hızla falan gidiyorlar.
Nasil yani biraz daha açıklar mısınız simdi kitlere felan baktim kitlerde batarya muhabbetleri yok zaten fiyatlar 24 25 26k civarlarinda geziyor bu fiyata bu mantikli geliyor bana onerebilecegin var mi kit olarak vesaire ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Nasil yani biraz daha açıklar mısınız simdi kitlere felan baktim kitlerde batarya muhabbetleri yok zaten fiyatlar 24 25 26k civarlarinda geziyor bu fiyata bu mantikli geliyor bana onerebilecegin var mi kit olarak vesaire ?
Hocam biraz meraklısıysanız ve ilk başta pedal çevirmek sizi yormayacaksa güzel bir hız bisikleti alın.
Daha sonra para olunca kit ile elektrikli yapın. Böyle çok daha zevk veriyor ve büyük bisiklet olmuş oluyor.
Eğer bunları istemiyorsanız alıp geçin

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Hocam biraz meraklısıysanız ve ilk başta pedal çevirmek sizi yormayacaksa güzel bir hız bisikleti alın.
Daha sonra para olunca kit ile elektrikli yapın. Böyle çok daha zevk veriyor ve büyük bisiklet olmuş oluyor.
Eğer bunları istemiyorsanız alıp geçin
Yillarca pedal atmaktan yoruldum okula gidip gelmek için tercihen aliyorum corelli 5.3 29jant aldim çok ağır kaliyor yokuş yukaridir düz yoldur akışı çok yavaş bu yüzden ona kit almayi düşündüm ama nasil bir kit alayim ona karar veremiyorum

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
Dedigin bisiklet max 25 km/h hız yapıyor zaten normal bisikletlede o hızı çok kolay görürüsün
mevcuk bisikletine kit alsan daha çok işini görür

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Dedigin bisiklet max 25 km/h hız yapıyor zaten normal bisikletlede o hızı çok kolay görürüsün
mevcuk bisikletine kit alsan daha çok işini görür
Kit önerin var mi peki ? Bisikletten daha pahali kitler cildirmalik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kit önerin var mi peki ? Bisikletten daha pahali kitler cildirmalik
Abdullah abinin kullandığı kit neydi acaba

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
Hocam bende baktımda kitler 20.000 tl civarı bence o kadar para vermek mantıksız onun yerinde bisikletide sat
50 cc motor al .

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Hocam bende baktımda kitler 20.000 tl civarı bence o kadar para vermek mantıksız onun yerinde bisikletide sat
50 cc motor al .
😂😂 En mantıklı o da ona da gücüm yetmiyor kredi kartı taksit felan yaptiririm diyordum Alfa Romeo en mantıklısi bence ya

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
Arkadaşımda rks elektrikli bisiklet vardı birkeresinde denemiştim hızlanması felan gayet iyi ama bu model nasıldır bilemem
hatta bizim okulda biyoloji ögretmenimiz biniyordu okulumun oralar çok dik yokuş olmasına ragmen gayet iyi gidiyorudu .

bixart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barkın Marangoz
ben de ayni sekil ise ve spora gitmelik bir sey ariyorum ya bisiklet cok yoruyo bazen sporda atmadigim teri bisiklette atiyorum

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Arkadaşımda rks elektrikli bisiklet vardı birkeresinde denemiştim hızlanması felan gayet iyi ama bu model nasıldır bilemem
hatta bizim okulda biyoloji ögretmenimiz biniyordu okulumun oralar çok dik yokuş olmasına ragmen gayet iyi gidiyorudu .
Baya bi araştırdım videolari forumlari yorumları alfa Romeo biraz daha kaliteli gibi rks aldi altinda isim çıkarmışlar ayni marka yani anlasildi ben bunu çekeyim kitler almış başını gidiyor zaten 50cc motorlar 40k kitler bataryasiz 24 25k

ben de ayni sekil ise ve spora gitmelik bir sey ariyorum ya bisiklet cok yoruyo bazen sporda atmadigim teri bisiklette atiyorum
Alfa Romeo r2 cok cazip geliyor fiyati da uygun gibi bime cuma günü geliyor bakalim umarim pisman olmayiz

Yokuşlarda hafif pedal desteği istiyor diye bi yorum okudum ama bazi yorumlarda gayet iyi cikiyor felan denilmis ondan dolayi tereddüt etmistim

bixart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barkın Marangoz
Baya bi araştırdım videolari forumlari yorumları alfa Romeo biraz daha kaliteli gibi rks aldi altinda isim çıkarmışlar ayni marka yani anlasildi ben bunu çekeyim kitler almış başını gidiyor zaten 50cc motorlar 40k kitler bataryasiz 24 25k

Alfa Romeo r2 cok cazip geliyor fiyati da uygun gibi bime cuma günü geliyor bakalim umarim pisman olmayiz
rks modelleri daha cok cekti beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,826
Üyeler
161,506
Son üye