Neler Yeni

Çözüldü✓ BİM'e gelen laptop alınır mı?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
ram lehimli olabilir forumda bir arkadaş sabah almış ama daha kurmamış sanırım
Hocam en başta bi hp atmışsınız o iyi olabilir ama sonradan attığınız o iki laptop da da 3500U işlemci var ve eski denebilir o yüzden önermem
500TL daha pahalı ama ekranı küçük ve bence 5500u daha iyi. 500TL farka 8gb ram alıp 16gb ile günlük kullanım için gayet iyi hale gelir.
Arkadaşlar son olarak ne öneriyim ne dersiniz cevap bekliyor benden ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alternatif olarak buna bakılabilir:

Bu ürün de IPS, 8 GB RAM ama DDR5. Artısı var yani. 256 GB SSD BİM'deki gibi. Daha yeni nesil işlemci fakat bir tık daha güçsüz. 4 çekirdek, 8 izlek. İçindeki dahili GPU ise 5500U'dakinden güçlü sanırsam, 610M.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Alternatif olarak buna bakılabilir:

Bu ürün de IPS, 8 GB RAM ama DDR5. Artısı var yani. 256 GB SSD BİM'deki gibi. Daha yeni nesil işlemci fakat bir tık daha güçsüz. 4 çekirdek, 8 izlek. İçindeki dahili GPU ise 5500U'dakinden güçlü sanırsam, 610M.
Çok kararsız kaldım şimdi kendim için alsam neyse fakat başka biri olduğu için en iyi olsun diyorum bu fiyata , asgari ücret ile ailesini geçindiriyor adam elimden geleni yapayım en azından diyorum çok kararsız kaldım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çok kararsız kaldım şimdi kendim için alsam neyse fakat başka biri olduğu için en iyi olsun diyorum bu fiyata , asgari ücret ile ailesini geçindiriyor adam elimden geleni yapayım en azından diyorum çok kararsız kaldım.
Öyleyse BİM'dekine bakabilir. 12 ay vade farksız taksit yapıyorlar, ödemesinde yardımcı olur. Üstelik direkt elden alıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,347
Üyeler
160,233
Son üye
shynyzen
Top Bottom