Neler Yeni

BİM'e TYT kitapları gelmiş

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Pahalı ama ucuz gibi bir şey neyse yuvarlak karalıcan da nolcak işsiz kalcan sonunda uğraşmaya değmez
En soldaki tyt

Ekler

• IMG_20221030_130010.jpg
    IMG_20221030_130010.jpg
    839.3 KB · Hit: 130
  • images (30).jpeg
    images (30).jpeg
    36.7 KB · Hit: 133

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Geçen geldiklerinde almıştım nasıl artmış fiyatları be

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
İktisatta işsiz kalınıyorsa hepsinde işsiz kalınır ztn
Gidip saçma sapan bir üniversite okursan tabi işsiz kalırsın. Sen çalış git Boğaziçi işletmeye bak bakalım 1hafta işsiz kaliyo musun. Önemli olanin üniversite okumak olmadığını anlamadınız hâla önemli olan iyi bir universitede okumak

alperennN

80+ Silver
Gidip saçma sapan bir üniversite okursan tabi işsiz kalırsın. Sen çalış git Boğaziçi işletmeye bak bakalım 1hafta işsiz kaliyo musun. Önemli olanin üniversite okumak olmadığını anlamadınız hâla önemli olan iyi bir universitede okumak
oraya gelene kadar hayatın çürüyor çalışmayan daha sonrasında sorun cekıyor calısmayan da işi zor oluyor çok az saat calısıyor ama işler çok karısık oldugu ıcın yıne zorlanıyor dayım mali müşavir ama işi kolay değil yane bir fabrika çalışanından eyvallah kolaydır ama her türlü yoruyorlar ınsanı :D

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan uğraşmaya değmez boğaziçi için 12 saat çalışmak gerek en az.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
İnan uğraşmaya değmez boğaziçi için 12 saat çalışmak gerek en az.
O senin zekanla âlakali. Günde 2-3saat çalışıp bogazicine girilebilir. Ama 12saat çalışıp da giremeyedebilirsin. Hem uğraşmaya değmez diyosun hem üniversite okuyunca ıssız kaliniyo diyosun. Ya iyi bir üniversite için calisicaksin ya da üniversite okumayip meslek ogreniceksin. Hem ben çalışmakla ugraşamam diyip sonra da işsiz kaldım diye şikayet ederek geçmez bu hayat.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O senin zekanla âlakali. Günde 2-3saat çalışıp bogazicine girilebilir. Ama 12saat çalışıp da giremeyedebilirsin. Hem uğraşmaya değmez diyosun hem üniversite okuyunca ıssız kaliniyo diyosun. Ya iyi bir üniversite için calisicaksin ya da üniversite okumayip meslek ogreniceksin. Hem ben çalışmakla ugraşamam diyip sonra da işsiz kaldım diye şikayet ederek geçmez bu hayat.
2 3 saate dpü anca gelir

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Pahalı ama ucuz gibi bir şey neyse yuvarlak karalıcan da nolcak işsiz kalcan sonunda uğraşmaya değmez
En soldaki tyt
Tyt soru Bankasını aldım. Fiyat iyi de test sayısı yetersiz

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
2 3 saate dpü anca gelir
Sen bu kafayla düzgün bir yer kazanamazsin zaten. Hem ders çalışmıyim hem de en iyi iş benim olsun derdindesin. Bu düşünceyle bu ülkede ya işsiz kalırsın ya da günde 10saat mesaiyle asgari ücretle çalışırsın

Top Bottom