Yardım Bin TL beyaz klavye önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Bu bütçe aralığında çok fazla seçenek var o yüzden karar vermedeğim için size sormak istiyorum.
Kriterlerim:
Beyaz olsa çok iyi olurdu ama bu bütçeye illa siyah var ise yine sorun değil.
Switch kesinlikle red olmalı ya da onun gibi sessiz olmalı (ses konusunda çok takıntılıyımdır ve aile evinde yaşadığım için ayrı bir önemi var.)
Kablolu veya kablosuz olması sorun değil.

Ve ses seviyesini değiştirmeye yarayan o dönen top olsa çok iyi olur onsuz yapamıyorum

Olabildiğince küçük olsun ama %60'ta çok küçük kalıyor %75 ideal gibi tabii yine %60'ta önerebilirsiniz.

Son olarak benim şu an kullandığım Gametech blackrider red swtich klavye var; CTRL, C, V, N, I, 7, 6, F2 ve F5 tuşlarının çoğunun LED'i zayıf veya diğerlerinin hiç yok. Bunu satmak istesem ne kadara okutabilirim?

Bu bütçe aralığında çok fazla seçenek var o yüzden karar vermedeğim için size sormak istiyorum.
Kriterlerim:
Beyaz olsa çok iyi olurdu ama bu bütçeye illa siyah var ise yine sorun değil.
Switch kesinlikle red olmalı ya da onun gibi sessiz olmalı (ses konusunda çok takıntılıyımdır ve aile evinde yaşadığım için ayrı bir önemi var.)
Kablolu veya kablosuz olması sorun değil.

Ve ses seviyesini değiştirmeye yarayan o dönen top olsa çok iyi olur onsuz yapamıyorum

Olabildiğince küçük olsun ama %60'ta çok küçük kalıyor %75 ideal gibi tabii yine %60'ta önerebilirsiniz.

Son olarak benim şu an kullandığım Gametech blackrider red swtich klavye var; CTRL, C, V, N, I, 7, 6, F2 ve F5 tuşlarının çoğunun LED'i zayıf veya diğerlerinin hiç yok. Bunu satmak istesem ne kadara okutabilirim?
reddragon 630kw al geç derim ses topu yok ama gayet iyi bir klavye .

Tam beyaz olmasa da Havit KB884L olan özellik bakımından çok makuldu ama kaçtı belki indirime girer tekrar , bütçe dahilinde redragon vs. bakılabilir veya indirim kovalanabilir dediğim gibi

Yurtdışı hakkında yeni kararlar yüzünden. Ayrıca kargo işleridir ve ürün hatalı geldiyse iadesidir çok sıkar.
o konuda çok bilgi kirliliği var benim ürünler geçti sıkıntı yaşamadım iade konusunda temunun üstüne tanımam

Geri