Binance.com 2.seviye doğrulama sorunu

Liderkara

80+
Reaksiyon skoru
139
Selamlar. Beyler binance.com a kayıt oldum 1.seviye doğrulamami kimlik bilgilerimi vererek tamamladım lakin 2.seviye fotoğraflı doğrulamayi bir türlü kabul etmiyor uzerinde oynanmış doküman yazıyor neyi kast ediyor hiçbir sorun yada gördüğüm kadariyla yaptığım şeylerde bı yanlış yok bu sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim?

Ekran görüntüsü atabilir misiniz, buraya?

Screenshot_20210204-202306.png

Desteğe yazın ya da tekrar gönderin.

Tekrar gönderdim 5 kez denedim şimdi desteğe yazdım cevap bekliyorum. Neyi yanlış yaptığımızı yazsalar keşke e postayla gelen başarısız bildiriminde...

Tekrar gönderdim 5 kez denedim şimdi desteğe yazdım cevap bekliyorum. Neyi yanlış yaptığımızı yazsalar keşke e postayla gelen başarısız bildiriminde...
Ne istiyordu sizden, ehliyet mi?

kimlik fotoğrafı falan istiyor yollamanız lazım açmanın başka yolu yok bende de olmuştu

Kimlik fotoğrafının önlü arkalı yüzü ve el yazısıyla Binance TR 04.02.2021 yazısının olduğu bı not kağıdıni elimde tuttuğum bı selfie. her şey net görünüyor yüzüm yazım kimliğin onu arkası tam olarak görünüyor ama kabul etmiyor bir türlü... Fittirdim basım ağrıdı sinirden uğraş dur...

oynanmış döküman derken bazıları photoshop ile sahte kimlik yapıyor sizinkini de öyle sanmışlar muhtemelen daha net fotoğraflarla tekrar deneyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimlik fotoğrafının önlü arkalı yüzü ve el yazısıyla Binance TR 04.02.2021 yazısının olduğu bı not kağıdıni elimde tuttuğum bı selfie. her şey net görünüyor yüzüm yazım kimliğin onu arkası tam olarak görünüyor ama kabul etmiyor bir türlü... Fittirdim basım ağrıdı sinirden uğraş dur...
ilginç kabul etmesi lazım cidden sinir bozucu bir durum bende 2-3 saat uğraşmıştım içerde param kaldı diye stress ten kafayı yedim 3 saat :(

2 farklı arka planda gayet net fotoğraflar çektim hiçbirini kabul etmiyor :S

Ben bu videoya bakıp kayıt olmuştum, tekte.

Bu şekilde yaptım sadece fotoğrafı yükleyerek değil browserin kamerasıyla çekip attım onun dışında aynı. Kabul etmiyor bir türlü..

Desteğe mesaj atıyorum cevap yok saatlerdir,Google playdan yorumlara bakıyorum benim gibi yüzünü dogrulatamayan yuzlerce insan var hiç mi ilgilenilmez be kardeşim 8-9 kere denedim olmuyor bıktırdı ya. Yokmu başka güvenilir alım satım sitesi adam gibi?.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri