Neler Yeni

Binance.com 2.seviye doğrulama sorunu

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Türk kripto para borsaları var. BTCTürk, Paribu gibi. @Siri bu borsalardan birisini kullanıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
kimlik fotoğrafı falan istiyor yollamanız lazım açmanın başka yolu yok bende de olmuştu
ben yaparken selfie de binance yazılı kağıtsız selfie çekmiştim sorun olur mu
İyi geceler bu arada

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ben yaparken selfie de binance yazılı kağıtsız selfie çekmiştim sorun olur mu
İyi geceler bu arada
orada tam olarak nasıl fotoğraf atmanız gerektiğini örneklerle beraber gösteriyor sitede tam hatırlamıyorum nasıl fotoğraflar istediğini ama hatırladığım kadarıyla kimliğin ön arka fotoğraflarını atmıştım daha sonra telefona bildirim geldi kameraya yüzünüzü gösterin diye kimlik ile benim yüzümün eşleşip eşleşmediğini baktılar 1-2 dk içinde hesabım açıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
orada tam olarak nasıl fotoğraf atmanız gerektiğini örneklerle beraber gösteriyor sitede tam hatırlamıyorum nasıl fotoğraflar istediğini ama hatırladığım kadarıyla kimliğin ön arka fotoğraflarını atmıştım daha sonra telefona bildirim geldi kameraya yüzünüzü gösterin diye kimlik ile benim yüzümün eşleşip eşleşmediğini baktılar 1-2 dk içinde hesabım açıldı
Benim hesabımda açıldığına göre sorun yok o zaman 😇

Arif

80+ Bronze
Fotoğrafların net olduğuna emin olun. Ben de başvurdum, 3 dakika sonra onaylandı hafta sonu olmasına rağmen.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
aynı durumun farklısı bende de var blockchain in sözde maksimumum 5 dakikada işlemi halleden sistemine gönderdim fotoğrafları sizde bir sıkıntı var ekstra doğrulamamız gerek tarzı bir şey dedi 16 gündür bekliyorum ses seda yok sitesinde ekstra doğrulamanın maksimum 2-3 gün süreceği yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Ben Binance kullanıyorum. Şu an en yüksek hacim Binance'da.
Önerdiğim bir borsa yok ama Türk kripto borsaları bazen sorun çıkartabiliyormuş. Kullanıcı deneyimleri böyleydi. Önceki yorumlarda etiketlemiştim bir arkadaşı, sorabilirsiniz.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sorunsuz bir şekilde onaylamıştım. Kimlik arka ön fotoğrafı ve sadece kameraya yüz gösterdim. Ardından hemen onaylandı.
Türk borsalarını önermiyorum özellikle Paribu, bir coinin fiyatı yükseldiğinde borsayı kapatıyor düştüğünde açıyorlar. Geçen dogecoin yükseldiğinde de olmuş.

Top Bottom