Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
ben yaparken selfie de binance yazılı kağıtsız selfie çekmiştim sorun olur mukimlik fotoğrafı falan istiyor yollamanız lazım açmanın başka yolu yok bende de olmuştu
orada tam olarak nasıl fotoğraf atmanız gerektiğini örneklerle beraber gösteriyor sitede tam hatırlamıyorum nasıl fotoğraflar istediğini ama hatırladığım kadarıyla kimliğin ön arka fotoğraflarını atmıştım daha sonra telefona bildirim geldi kameraya yüzünüzü gösterin diye kimlik ile benim yüzümün eşleşip eşleşmediğini baktılar 1-2 dk içinde hesabım açıldıben yaparken selfie de binance yazılı kağıtsız selfie çekmiştim sorun olur mu
İyi geceler bu arada
Benim hesabımda açıldığına göre sorun yok o zamanorada tam olarak nasıl fotoğraf atmanız gerektiğini örneklerle beraber gösteriyor sitede tam hatırlamıyorum nasıl fotoğraflar istediğini ama hatırladığım kadarıyla kimliğin ön arka fotoğraflarını atmıştım daha sonra telefona bildirim geldi kameraya yüzünüzü gösterin diye kimlik ile benim yüzümün eşleşip eşleşmediğini baktılar 1-2 dk içinde hesabım açıldı
Kağıtsız oldu aynen ileride bir sıkıntı çıkmaz inşallahBen kendimi yirtiyorum 6 saattir olmadı sen kagitsiz mi hallettin
Ben Binance kullanıyorum. Şu an en yüksek hacim Binance'da.Siz hangisini tavsiye edersiniz?
uzun süre olmuş ama sorunu halledebildiniz mi, hallettiyseniz nasıl yaptınızBen kendimi yirtiyorum 6 saattir olmadı sen kagitsiz mi hallettin