Neler Yeni

Binance doğrulama hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Taş
Arkadaşlar merhaba binanceden kripto para alım satımı yapmak istiyorum ancak 18 yaş altındayım ailem ise kripto paraya karşı bu kimlik doğrulama kısmını ailemden gizli yapsam sorun vs çıkarmı başka yolu varmıdır?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selfie doğrulaması nasıl yapacaksın bir de banka hesabı olmasi lazım

Rulep

80+ Gold
ailenden gizli yapmamalısın izin vermiyorlarsa boşver bu işlerden anlamayıp kripto alıp batınca haberlerde görüyoruz yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ailenden gizli yapmamalısın izin vermiyorlarsa boşver bu işlerden anlamayıp kripto alıp batınca haberlerde görüyoruz yani
kendi param ile yapacağım o yönden sıkıntı yok (batıp batmamasıyla)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
banka hesabım var eğer selfie istiyorsa paribudan alım satım yaparım orada istemiyordu herhalde
18 yaşında değilsin nasıl banka hesabın oluyor banka hesabının sahibi ile kimlik doğrulama yapacağın kişi aynı olması lazım yani babanın adına yapcaksan onun bilgileriyle kaydolup sadece onun banka kartıyla yatırma çekme işlemi yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
18 yaşında değilsin nasıl banka hesabın oluyor banka hesabının sahibi ile kimlik doğrulama yapacağın kişi aynı olması lazım yani babanın adına yapcaksan onun bilgileriyle kaydolup sadece onun banka kartıyla yatırma çekme işlemi yapabilirsin
Banka kartindan kastim aslinda papara tosla vs gibi kartlardi suan elimde tosla var onunla olmazmi?

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Banka kartindan kastim aslinda papara tosla vs gibi kartlardi suan elimde tosla var onunla olmazmi?
Bu işler o kadar basit değil. Selfie doğrulamasını onlarla yapmak zorundasın. Ayrıca o tür kartları da kullanamazsın. Sadece banka hesabı olması lazım. Yani kredi kartı bile kullanamazsın sadece banka kartı ve hesabın adına olan kişi ile banka kartının aynı kişi üzerine olması lazım.

Akagami no shanks

80+ Bronze
18yas altına hesap açsan bile(açılıyor) kendine paribu acamazsin hadi annr babanın adına açtın banka hesabı senin adına yani anne ve babanın izni olmadan hiç bir şekilde yapamazsın ayrıca bu işler 100 200 ile yapılacak şeyler değil (öğrenirken belki)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Taş
18yas altına hesap açsan bile(açılıyor) kendine paribu acamazsin hadi annr babanın adına açtın banka hesabı senin adına yani anne ve babanın izni olmadan hiç bir şekilde yapamazsın ayrıca bu işler 100 200 ile yapılacak şeyler değil (öğrenirken belki)
alt ve shit lere yatirmayi dusunuyordum ancak on odemeli kart ile olmuyormus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,045
Üyeler
168,232
Son üye
fnecata
Top Bottom