Arkadaşlar merhaba binanceden kripto para alım satımı yapmak istiyorum ancak 18 yaş altındayım ailem ise kripto paraya karşı bu kimlik doğrulama kısmını ailemden gizli yapsam sorun vs çıkarmı başka yolu varmıdır?
banka hesabım var eğer selfie istiyorsa paribudan alım satım yaparım orada istemiyordu herhaldeSelfie doğrulaması nasıl yapacaksın bir de banka hesabı olmasi lazım
kendi param ile yapacağım o yönden sıkıntı yok (batıp batmamasıyla)ailenden gizli yapmamalısın izin vermiyorlarsa boşver bu işlerden anlamayıp kripto alıp batınca haberlerde görüyoruz yani
Binance'a kaydolduğun kişiye ait olması lazım kartın, yoksa çekim yapamazsın.banka hesabım var eğer selfie istiyorsa paribudan alım satım yaparım orada istemiyordu herhalde
18 yaşında değilsin nasıl banka hesabın oluyor banka hesabının sahibi ile kimlik doğrulama yapacağın kişi aynı olması lazım yani babanın adına yapcaksan onun bilgileriyle kaydolup sadece onun banka kartıyla yatırma çekme işlemi yapabilirsinbanka hesabım var eğer selfie istiyorsa paribudan alım satım yaparım orada istemiyordu herhalde
Banka kartindan kastim aslinda papara tosla vs gibi kartlardi suan elimde tosla var onunla olmazmi?18 yaşında değilsin nasıl banka hesabın oluyor banka hesabının sahibi ile kimlik doğrulama yapacağın kişi aynı olması lazım yani babanın adına yapcaksan onun bilgileriyle kaydolup sadece onun banka kartıyla yatırma çekme işlemi yapabilirsin
Bu işler o kadar basit değil. Selfie doğrulamasını onlarla yapmak zorundasın. Ayrıca o tür kartları da kullanamazsın. Sadece banka hesabı olması lazım. Yani kredi kartı bile kullanamazsın sadece banka kartı ve hesabın adına olan kişi ile banka kartının aynı kişi üzerine olması lazım.Banka kartindan kastim aslinda papara tosla vs gibi kartlardi suan elimde tosla var onunla olmazmi?
OlmazBanka kartindan kastim aslinda papara tosla vs gibi kartlardi suan elimde tosla var onunla olmazmi?
alt ve shit lere yatirmayi dusunuyordum ancak on odemeli kart ile olmuyormus.18yas altına hesap açsan bile(açılıyor) kendine paribu acamazsin hadi annr babanın adına açtın banka hesabı senin adına yani anne ve babanın izni olmadan hiç bir şekilde yapamazsın ayrıca bu işler 100 200 ile yapılacak şeyler değil (öğrenirken belki)
Eskiden papara ile oluyordu binancedaalt ve shit lere yatirmayi dusunuyordum ancak on odemeli kart ile olmuyormus.