Binance pool mu daha iyidir ethermine mı?

Reaksiyon skoru
0
Kendi şahsi bilgisayarımda rx580 8gb ekran kartı mevcut.Bununla 29mh ile binance pool havuzundan kazım yapmaya başladım.Fakat forumlarda ve internette ethermine havuzunun çok daha verimli olduğunu söylüyorlar.Fakat ethermine ödemeyi 14günde bir 0.01 eth olarak yapıyor sanırım.Tahmini olarak 0.01 eth ulaşmam bu hız ve bu kart ile ne kadar zamanda olur aynı şekilde tek kart ile kazım yapan birileri varsa yardımcı olabilir mi?

0.05 değilmiydi

Eğer ödemeyi daha geç alman seni çok bağlamıyorsa Ethermine kullanman daha iyi olur.

Zamanında ben de Binance Pool denemiştim, günlük ödeme yapıyor Eyvallah ama az veriyordu :D.

Ben olsam Ethermine kullanırdım.

Fakat ethermine ödemeyi 14günde bir 0.01 eth olarak yapıyor sanırım.
Öyle değil tam olarak.
0.01 ETH'e ulaştığın zaman 2 hafta süre veriyor ve dolunca tüm kazdığın ETH hesabına aktarılıyor.
2 hafta bekleyip sadece kazdığın ETH'in 0.01'lik kısmını göndermesi saçma olurdu :D.

Tahmini olarak 0.01 eth ulaşmam bu hız ve bu kart ile ne kadar zamanda olur
Günlük 0.0012 ETH kazdığını düşünürsek (takribi) 9 günde falan 0.01 ETH'e ulaşmış oluyorsun.
2 hafta süre verdiği için de payout zamanı hesabına 0.02 küsür ETH gelmiş olacak. (tam hesaplamadım, kafadan işlem)

Eğer ödemeyi daha geç alman seni çok bağlamıyorsa Ethermine kullanman daha iyi olur.

Zamanında ben de Binance Pool denemiştim, günlük ödeme yapıyor Eyvallah ama az veriyordu :D.

Ben olsam Ethermine kullanırdım.

Öyle değil tam olarak.
0.01 ETH'e ulaştığın zaman 2 hafta süre veriyor ve dolunca tüm kazdığın ETH hesabına aktarılıyor.
2 hafta bekleyip sadece kazdığın ETH'in 0.01'lik kısmını göndermesi saçma olurdu :D.

Günlük 0.0012 ETH kazdığını düşünürsek (takribi) 9 günde falan 0.01 ETH'e ulaşmış oluyorsun.
2 hafta süre verdiği için de payout zamanı hesabına 0.02 küsür ETH gelmiş olacak. (tam hesaplamadım, kafadan işlem)
Anlattığınız kadarıyla maksimum 25 gün-1 ay arasında ödeme alabilirim gibi gözüküyor, Peki bu 14 günlük süreçte hangi gün yatacağı belli mi?Yoksa 3. gündede yatabilir 14. gündede yatabilir şeklinde mi?

şöylede bir durum var 2 3 gündür bende kazıyorum fakat binance poolda çok yavaş bir kazım var ethermineda olmak daha iyi gibi ödemeni alamıyorsun ama daha fazla kazıyorsun

Binance pool %2.5 komisyon kesmiyor mu? Orayı kimseye tavsiye etmem.

Başka daha iyi kazım yapıp kazanç sağlayan havuz önerileriniz var mı? Şuan ethermine kullanıyorum 3 gün 6 saat oldu 11.37 dolarım var.

Geri