Binance pool üzerinden kazdığım eth ne zaman hesaba aktarılır?

Emptx_

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,562
Şuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?

Gece 3 (sanırım hesap kesim saati gibi bir şey)
EDİT: Yatırdıkları saat farklı olabilir, başında beklemedim hiç.
Binancepool sayfasından alıntı:
1617562820897.png

Son düzenleme:
Şuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?
Binance Pool türkiye saatiyle 03:00 - 03:00 arası kazımın hesaplanır genellikle gece 5-6 gibi en geç sabah 10da Binance'daki pool cüzdanına aktarılır. Senin oradan transfer'e tıklayıp spot cüzdanına aktarman gerekir trade yapabilmek için.

Yani gece 02:00'da kazıma başlarsan saat sabah 6'da sadece 03:00'a kadar olan 1 saatlik kazımın hesaplanarak yatar.

Eğer 0,01 seviyesine ulaşırsan veriyolarlar diye biliyorum

Hayır binance pool'da herhangi bir alt çekim limiti yok, 1 kuruşluk bile kazım yapsan yatar günlük
Evet binance'da kısıtlama yok ama kazdığın eth 0,01 seviyesine ulaşınca binance aktarılıyor.

Evet binance'da kısıtlama yok ama kazdığın eth 0,01 seviyesine ulaşınca binance aktarılıyor.
Öyle bişey de yok hocam, 1 eth bile kazsanız sabah 5 olmadan alamazsınız o eth'yi.

Peki binance üzerinden direkt ziraat hesabımıza para çekmek için ne yapmak gerekiyor bile var mı? Binance global hesabını kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,976
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri