Gece 2 yada 3 diye biliyorum. Borsa kapalı olduğu için sabah çekersin heralde.Şuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?
Gece 4-6 arası yatıyor genelde. Birkaç gün kullandım en erken gece 3 en geç sabah 8 gibi yattı.Şuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?
tamamdır teşekkürler, bir sorum var ben sabah 10 dan beri kazıyorum yine para yatırırlar mı?Gece 2 yada 3 diye biliyorum. Borsa kapalı olduğu için sabah çekersin heralde.
Evettamamdır teşekkürler, bir sorum var ben sabah 10 dan beri kazıyorum yine para yatırırlar mı?
hocam yeni mi başladın kazmayatamamdır teşekkürler, bir sorum var ben sabah 10 dan beri kazıyorum yine para yatırırlar mı?
Binance Pool türkiye saatiyle 03:00 - 03:00 arası kazımın hesaplanır genellikle gece 5-6 gibi en geç sabah 10da Binance'daki pool cüzdanına aktarılır. Senin oradan transfer'e tıklayıp spot cüzdanına aktarman gerekir trade yapabilmek için.Şuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?
Eğer 0,01 seviyesine ulaşırsan veriyolarlar diye biliyorumŞuan mining yapıyorum, binance poolda 24 saat içinde paranın yattığını duymuştum saat kaç gibi yatırıyorlar?
Hayır binance pool'da herhangi bir alt çekim limiti yok, 1 kuruşluk bile kazım yapsan yatar günlükEğer 0,01 seviyesine ulaşırsan veriyolarlar diye biliyorum
Evet binance'da kısıtlama yok ama kazdığın eth 0,01 seviyesine ulaşınca binance aktarılıyor.Hayır binance pool'da herhangi bir alt çekim limiti yok, 1 kuruşluk bile kazım yapsan yatar günlük
Öyle bişey de yok hocam, 1 eth bile kazsanız sabah 5 olmadan alamazsınız o eth'yi.Evet binance'da kısıtlama yok ama kazdığın eth 0,01 seviyesine ulaşınca binance aktarılıyor.