Neler Yeni

Binance sitesinde kimlik fotoğrafı çekmek ne kadar güvenli olur?

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Iyi gunler arkadaslar. Binance sitesine kaydolurken kimliğin arkali onlu fotografini istiyorlar. Acikcasi bugune kadar hep:"Kimligini dusurdu ustune sirket acildi." ," Kimlik bilgileri ile kredi cektiler." gibi haberlerle bol bol karsilastigim icimde korku olusuyor. Zaten yatiracagim para da 3 haneli rakama anca çıkar. Bu yuzden riskli olabilir mi sizce? Gorusleriniz paylasirsaniz sevinirim.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Binance güvenilir diye biliyorum ama fazla da bilgili değilim konu hakkında

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binance güvenilir diye biliyorum ama fazla da bilgili değilim konu hakkında
Aslinda benim guvensizligim siteye degil. Sanirim herkesin tercih ettigi site buymus ama herhangi bir saldırıda gitmesin bilgiler. 100 - 200 lira icin degmez yani.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Iyi gunler arkadaslar. Binance sitesine kaydolurken kimliğin arkali onlu fotografini istiyorlar. Acikcasi bugune kadar hep:"Kimligini dusurdu ustune sirket acildi." ," Kimlik bilgileri ile kredi cektiler." gibi haberlerle bol bol karsilastigim icimde korku olusuyor. Zaten yatiracagim para da 3 haneli rakama anca çıkar. Bu yuzden riskli olabilir mi sizce? Gorusleriniz paylasirsaniz sevinirim.
fazla paran yoksa borsa işine girmene gerek yok zaten hisse yatırımı vs. dene.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Ilgilenmek hosuma gidiyor acikcasi.
Kaybedersin dostum açık söylüyorum sana kalmış tabi ama biriktirip faize bırak paranı sonra yatırım işine giriş derim sana acemi kişiler için çok riskli borsa

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Binance üzerinde, kimlik onaysız işlem yapmayı deneyebilirsiniz ama hesabınızın güvenliği için böyle kullanmanız önerilmez.
Sorunuzun tam cevabı değil ama bakmanızda yarar var.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MENGELE88

80+ Bronze
Bende binance'a yeni üye oldum kimliğimi verdim 1.adımda söylediği gibi fakat nüfus cüzdanının fotokopisini çekme adımını yapmadım ve anladığım kadarıyla yapmadanda yatırım yapılabiliyor

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Bende binance'a yeni üye oldum kimliğimi verdim 1.adımda söylediği gibi fakat nüfus cüzdanının fotokopisini çekme adımını yapmadım ve anladığım kadarıyla yapmadanda yatırım yapılabiliyor
Arkadasim yapilmadigini soyledi.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Kimlik fotokopisini ilk defa duyuyorum normal kimlik istiyor kullanan herkeste memnun

aLoNeDarK33

80+ Bronze
eğerki dediğin gibi 100 200 tl falan yatıracaksan borsa işine giripte siteye bi saldırı olup bilgileri çaldırmana değmeyecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom