Neler Yeni

Yardım Binaya kamera takma hakkında

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Hocam ilçedeyim ve sülale büyüklerini vs tanır aile/soyad olarak pisliklerinin ortaya çıkmasını istemez bunlarda bilinen bi aile terbiyesizliklerinin açığa çıkmasını istemezler yoksa sokakta kimseye bakacak yüzleri kalmaz illegale gerek yok gece merdiven altı pusuya yatıp tekme tokat baskında yapabiliriz istiyoruz ki polise verelim sicillerine işlesin dedikodu çıkardık o zamandan beri dışarıda gözükmemeye çalışıyorlar zaten şu rezilliği bırakıp kimseyi daha fazla maddi hasara uğratmasınlar yeter
Hocam haklısınız ve umarım suç üstü yakalarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ufuk secilmis
Cevabınız için çok teşekkürler hocam aslında o kişi benim bir alt katımda zemin katta yaşıyor ama bizim olayı zemine koyulacak tek bi kamera çözeceği için dışarıyla işimiz yok olurda fikir birliği sağlanır hem içeri hem dışarı takalım taktıralım denir önerdiğiniz modellere mutlaka bakacağım fazla masraf olursa komşular cayar diye dhh kayıt için makine vs yerine wifi kamera istiyordum hem hırsız için caydırıcı olur hem işimizi görür diye tekrardan teşekkürler önerileriniz için
Öncelikle, sorununuzun kalıcı olarak çözülmesini dilerim. Markalı modellerde bütçe konusu bazen sorun olabiliyor, piyasada bulunan diğer modellerde ise kaliteli bir anakart bulmak zorlaşabiliyor. Eğer kablolu sistemler işinizi görüyorsa, ofisimde kullandığım iç ve dış ortam kameraları hakkında size önerilerde bulunabilirim.

Ancak, daha basit bir çözüm arıyorsanız, belki de pek kimsenin tercih etmediği bir yol önerebilirim. Bu yöntem yalnızca iç mekanlar için uygun, dış ortamda kullanılması tavsiye edemem. Kızlarım için kullandığım bir bebek kamerası var. Bu kamerayı duvara monte edebiliyor veya taşınabilir olarak kullanabiliyorum. Görüntü kalitesi oldukça iyi, hareket algılama ve gece görüşü özellikleri var,gece görüşü siyah beyaz ama çok başarılı, sanırım 170 derece gibi bir açısı var ayrıca 128GB micro SD kart desteği var. 5V ile çalıştığı için tatil yerlerine gittiğimizde kamerayı yanımıza alıp power bank ile çalıştırabiliyorum. Gece görüş kalitesi, birçok markalı bebek kamerasından bile daha iyi çıktı. Bu sanırım 4. bebek kameram, ve belki de sizin için uygun, çok yönlü bir çözüm olabilir. Ürün Longplus markalı, göz atmanızı tavsiye ederim. Belki işinize yarayabilir.

(Link) Longplus Bebek Kamerası

15 katlı bizim apartman cogunlugu kiracı olunca ev sahipleri istemiyor inşallah sizde olur
ev sahibi ne alaka kiracının malı çalınmaz mı mantıken mesela şöyle diyim binada doğal gazı olmayan biri gaz kesimi için imza topluyor kiracı atıyor o imzayı aynı mantık

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom