Neler Yeni

Binbin para iadesi vermedi dava açabilirmiyim

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
Merhaba arkadaşlar ben bı binbine bineyim dedim dediki kart ekle ama 10 lira çekip hemen geri vercez dedi ama gelen giden yok 10 lira yok oldu dava açabilirmiyim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz
Aç kankam 10 lira için
senin için 10 lira para olmayabilir hatta 10 lira para bile olmayabilir ama bazıları için 10 lira bile çok değerli küçümseme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar ben bı binbine bineyim dedim dediki kart ekle ama 10 lira çekip hemen geri vercez dedi ama gelen giden yok 10 lira yok oldu dava açabilirmiyim
kardeşim hemen gelmiyor zaten o 1-2 gün içerisinde yatar hesabına genelde okadar sürüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin için 10 lira para olmayabilir hatta 10 lira para bile olmayabilir ama bazıları için 10 lira bile çok değerli küçümseme
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim hemen gelmiyor zaten o 1-2 gün içerisinde yatar hesabına genelde okadar sürüyor
Teşekkürler cevabın için bide bazıları gibi duyarsız olmadığın için

açabiliriz dava istersen. avukatlık ücretim 20k

Hanaz

80+ Gold
Steame papara cashback entegresi içinde 3 tl çekiyor en geç 20 iş gününde yatıyor (20. Gün geldi)

SeryXS

80+ Bronze
10 TL için avukata vercegin paraya değmez

Top Bottom