EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Hayır, nüfusa ve yüksek gelirli işyerlerinin vs. dağılımına bakınca gayet normal.kurada en çok ankaraya mı çıktı acaba torpil olmasın![]()
Hayır, nüfusa ve yüksek gelirli işyerlerinin vs. dağılımına bakınca gayet normal.kurada en çok ankaraya mı çıktı acaba torpil olmasın![]()
Ben sürekli görüyorumBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Mersinde hergün görüyorumBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Adıyamanda tek tük 2-3 tane gördüm.Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
İzmirde sürekli görüyorumBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
togg dışı mesaj yazarsan karşındakine cevap veremeyincede bu olayın toggla alakası nedir diyorsan kendini sorgula derimKardeşim senin konuyu açma sebebin togg değil bak ben seni tekde çözdüm merak etme, yazdığım mesaja gülerek SGK yi karıştırman bile belli ediyor, kendince binlerce togg satmış dışarda göremiyorum diyorsun yani alttan giriyorsun, şimdi senin gibiler KAAN uçağınada birsürü laf yapıyor yanlış mıyım ? yani arabaya yerli diyorlar sen gidip motoru yerlimi diyen tiplerdensin. Konuyu açma sebebin bu senin bende öyle cevap veriyorum.
istanbul trafiği ayrı tutalım derim malum trafik o kadar sıkışıkki bir yerden bir yere 3 saatte gidiliyor , dünyaca ünlü zaten trafik akmıyor İstanbuldaTrafikte görmediğim bir gün yok![]()
togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?Ben sürekli görüyorum
ufo mu bu hocamAntep'te her gün görüyorum. Hatta 2 gün önce akşam önümde Togg yanladıben de sizin aksinize park halinden çok trafikte hareket halinde görüyorum. Işıklardan ışık hızında kalkış yapan, yanlayan bir sürü Togg'cu var
Biraz fazla militanlik sezdim yolda 10 araçtan 2 sini artık togg olarak görüyorumBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?