Neler Yeni

Biontech Aşısının Bir Yan Etkisi Var mıdır?

nightclup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ismail fırat kürklü
Bu aşı salgını tamamen engellemese bile salgının yayılma ve bulaşma hızını büyük oranda engellediği ortada. Bakınız İsrail 16 yaş üstünün %80+ aşılanmasıyla birlikte maske kullanımını kaldırdılar. Ki gribi bile tamamen engelleyen bir ilaç yok. Kısaca aşılanın.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu aşı salgını tamamen engellemese bile salgının yayılma ve bulaşma hızını büyük oranda engellediği ortada. Bakınız İsrail 16 yaş üstünün %80+ aşılanmasıyla birlikte maske kullanımını kaldırdılar. Ki gribi bile tamamen engelleyen bir ilaç yok.
İsraili bilmem ama Amerika'nın bazı eyaletlerinde de maske yasağı kalktı. Şuanlık bir sorun yok gibi.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Ailem aşı olucak internette kalp krizi olma yüzdesini artırıyor gibi şeyler okudum bunlar doğrumudur ve herhangi bir yan etkisi varmı
Aşıdan değil de , covid olduğunda tedavi için verilen haplardan 1 tanesi yasaklanmıştı daha yeni 1 tane daha yasaklandı. Onu duymuşsundur sen. Çarpıntı yapıyor ve kalp sorunu olanlar kesinlikle kullanmamalı ibaresi var. Yapılan yanlış uygulamalardan biri kaç kişi covidi atlatıp bu ilaçlardan dolayı kalp krizinden vefat ettiler.

Biontech iyidir.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ailem aşı olucak internette kalp krizi olma yüzdesini artırıyor gibi şeyler okudum bunlar doğrumudur ve herhangi bir yan etkisi varmı
Benim Nacizane tavsiyem yaptırmayın alel acele geliştirilen bir aşı bu ve diğerleri hayla daha test sürecinde ve insanlar üzerinde deniyorlar şahsen ben kobay faresi değilim en son hali ne zaman çıkarsa o zaman aşıyı yaptırıcam bu ise 1-2 yıl alır.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hergün Bim'den hazır yiyecek alan adamlar gelmiş burada lak lak ediyor, hey Allahım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny

nightclup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ismail fırat kürklü
Benim Nacizane tavsiyem yaptırmayın alel acele geliştirilen bir aşı bu ve diğerleri hayla daha test sürecinde ve insanlar üzerinde deniyorlar şahsen ben kobay faresi değilim en son hali ne zaman çıkarsa o zaman aşıyı yaptırıcam bu ise 1-2 yıl alır.

Alelacele dediğiniz aşı 30 yıllık birkimin sonucu. Fikir veriyorsunuz bari doğru bilgi verin.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yahu kardeşim amerika avrupa boydan boya aşılandı gözünü seveyim.
Sizin kafanız karışık

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
biontech aşısı için kalp krizi riski bulunmuyor
rahatlıklla yapabilrisiniz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alelacele dediğiniz aşı 30 yıllık birkimin sonucu. Fikir veriyorsunuz bari doğru bilgi verin.
yeni bir virüs ve 1 yılda yapılan bir aşı tonla yan etkisi ve eksiği var isteyen yaptırsın kimsenin vücuduna giren şey benim umrumda değil.

Top Bottom