Neler Yeni

Biontech Aşısının Bir Yan Etkisi Var mıdır?

erny

80+ Bronze
Böyle önemli konularda buradaki çoğunluğu çocuk olan topluluğa sormak yerine yıllarca okulunu okumuş olan doktorlara sorman ve onların tavsiyesine uyman en iyisi olacaktır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yahu kardeşim amerika avrupa boydan boya aşılandı gözünü seveyim.
Sizin kafanız karışık
ne yapabilirim amerika avrupa yaptıya onlar yaptı diye bendemi yapayım? 2 yıldan aşşagıya aşı vurulmam virüs'e yakalanmadım şu ana kadar bir bu kadar daha idare ederim.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne yapabilirim amerika avrupa yaptıya onlar yaptı diye bendemi yapayım? 2 yıldan aşşagıya aşı vurulmam virüs'e yakalanmadım şu ana kadar bir bu kadar daha idare ederim.
Öyle ya da böyle o aşıyı vurulcaksın
aşılanmayanları marketin bakkalın kapısından döndürecekler yakında

nightclup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ismail fırat kürklü
yeni bir virüs ve 1 yılda yapılan bir aşı tonla yan etkisi ve eksiği var isteyen yaptırsın kimsenin vücuduna giren şey benim umrumda değil.

Korona yeni bir virüs değil. Yıllardır bilinen bir virüs. Bu bilgiyi en basit yoluyla Vikipedi'den bile öğrenebilirdiniz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Korona yeni bir virüs değil. Yıllardır bilinen bir virüs. Bu bilgiyi en basit yoluyla Vikipedi'den bile öğrenebilirdiniz.
offf Adı üstünde Covid-19 yani corona virüsün yeni türevi bunu anlıyamadınmı? yeni türev demek yeni aşı demek ve geliştirme süreci demek yapılan testler ise yetersiz ve kısa tutuldu.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öyle ya da böyle o aşıyı vurulcaksın
aşılanmayanları marketin bakkalın kapısından döndürecekler yakında
Girmem getirden sipariş ederim okey çok dışarı çıkan biride değilim ayda birkaç kez anca çıkarım oda bazı işleri halletmek için.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Girmem getirden sipariş ederim okey çok dışarı çıkan biride değilim ayda birkaç kez anca çıkarım oda bazı işleri halletmek için.
tamam hocam balkondan sepet salarsın artık

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Biontech daha ağır bir aşı o yüzden yaşlılarda yan etkisi daha sert oluyor. Yaşlılara pek tavsiye edilmiyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
çok gereksiz muhabbeti uzatıyorsunuz ben virüs ilk çıktığından beri 1 kere bile hasta olmadım ne sepeti kapıya kadar getiriyorlar ara sıra getirden alıyorum marketle uğraşmıyorum kapıda teslim alıyorum ürünleride ben birçok insandan daha iyi korunuyorum virüse karşı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
hocam kendisinin tereddütleri olabilir
o terddütleri cevaplamak yerine neden alay ediyorsunuz ki
ayrıca 18 yaşından küçüklerin aşı mevzusu henüz netlik kazanmadı .

ha bu başlıktaki soruya gelecek olursak tamamen yalan. aşı kalp krizi yaratmaz (biontech için gerekli makaleleri atabiliirm)

ama aşı terddütü olanlar için lütfen aşağılayıcı dil kullanma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biontech daha ağır bir aşı o yüzden yaşlılarda yan etkisi daha sert oluyor. Yaşlılara pek tavsiye edilmiyor.
alakası yok dostum . herkes olabilir.
başta elimizde sinovac var diye sinovacı öyle gösterdiler ama dediğin gibi bir şey yok
her aşıda yan etki var bunda da o kadar var

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
çok gereksiz muhabbeti uzatıyorsunuz ben virüs ilk çıktığından beri 1 kere bile hasta olmadım ne sepeti kapıya kadar getiriyorlar ara sıra getirden alıyorum marketle uğraşmıyorum kapıda teslim alıyorum ürünleride ben birçok insandan daha iyi korunuyorum virüse karşı.
Çalışsanız bu kadar korunamazdınız. Hadi siz kendinizi toplumdan soyutladınız tamam ama çalışan insanlar zorunlu olmalı.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam kendisinin tereddütleri olabilir
o terddütleri cevaplamak yerine neden alay ediyorsunuz ki
ayrıca 18 yaşından küçüklerin aşı mevzusu henüz netlik kazanmadı .

ha bu başlıktaki soruya gelecek olursak tamamen yalan. aşı kalp krizi yaratmaz (biontech için gerekli makaleleri atabiliirm)

ama aşı terddütü olanlar için lütfen aşağılayıcı dil kullanma
Mesaj otomatik birleştirildi:

alakası yok dostum . herkes olabilir.
başta elimizde sinovac var diye sinovacı öyle gösterdiler ama dediğin gibi bir şey yok
her aşıda yan etki var bunda da o kadar var
Aşağılama yok bir defa daha okuyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,248
Üyeler
161,975
Son üye
Banshee7
Top Bottom