ne yapabilirim amerika avrupa yaptıya onlar yaptı diye bendemi yapayım? 2 yıldan aşşagıya aşı vurulmam virüs'e yakalanmadım şu ana kadar bir bu kadar daha idare ederim.Yahu kardeşim amerika avrupa boydan boya aşılandı gözünü seveyim.
Sizin kafanız karışık
Öyle ya da böyle o aşıyı vurulcaksınne yapabilirim amerika avrupa yaptıya onlar yaptı diye bendemi yapayım? 2 yıldan aşşagıya aşı vurulmam virüs'e yakalanmadım şu ana kadar bir bu kadar daha idare ederim.
yeni bir virüs ve 1 yılda yapılan bir aşı tonla yan etkisi ve eksiği var isteyen yaptırsın kimsenin vücuduna giren şey benim umrumda değil.
offf Adı üstünde Covid-19 yani corona virüsün yeni türevi bunu anlıyamadınmı? yeni türev demek yeni aşı demek ve geliştirme süreci demek yapılan testler ise yetersiz ve kısa tutuldu.Korona yeni bir virüs değil. Yıllardır bilinen bir virüs. Bu bilgiyi en basit yoluyla Vikipedi'den bile öğrenebilirdiniz.
offf Adı üstünde Covid-19 yani corona virüsün yeni türevi bunu anlıyamadınmı?
Girmem getirden sipariş ederim okey çok dışarı çıkan biride değilim ayda birkaç kez anca çıkarım oda bazı işleri halletmek için.Öyle ya da böyle o aşıyı vurulcaksın
aşılanmayanları marketin bakkalın kapısından döndürecekler yakında
tamam hocam balkondan sepet salarsın artıkGirmem getirden sipariş ederim okey çok dışarı çıkan biride değilim ayda birkaç kez anca çıkarım oda bazı işleri halletmek için.
çok gereksiz muhabbeti uzatıyorsunuz ben virüs ilk çıktığından beri 1 kere bile hasta olmadım ne sepeti kapıya kadar getiriyorlar ara sıra getirden alıyorum marketle uğraşmıyorum kapıda teslim alıyorum ürünleride ben birçok insandan daha iyi korunuyorum virüse karşı.tamam hocam balkondan sepet salarsın artık
hocam kendisinin tereddütleri olabilirtamam hocam balkondan sepet salarsın artık
alakası yok dostum . herkes olabilir.Biontech daha ağır bir aşı o yüzden yaşlılarda yan etkisi daha sert oluyor. Yaşlılara pek tavsiye edilmiyor.
Çalışsanız bu kadar korunamazdınız. Hadi siz kendinizi toplumdan soyutladınız tamam ama çalışan insanlar zorunlu olmalı.çok gereksiz muhabbeti uzatıyorsunuz ben virüs ilk çıktığından beri 1 kere bile hasta olmadım ne sepeti kapıya kadar getiriyorlar ara sıra getirden alıyorum marketle uğraşmıyorum kapıda teslim alıyorum ürünleride ben birçok insandan daha iyi korunuyorum virüse karşı.
Aşağılama yok bir defa daha okuyunhocam kendisinin tereddütleri olabilir
o terddütleri cevaplamak yerine neden alay ediyorsunuz ki
ayrıca 18 yaşından küçüklerin aşı mevzusu henüz netlik kazanmadı .
ha bu başlıktaki soruya gelecek olursak tamamen yalan. aşı kalp krizi yaratmaz (biontech için gerekli makaleleri atabiliirm)
ama aşı terddütü olanlar için lütfen aşağılayıcı dil kullanma
Mesaj otomatik birleştirildi:
alakası yok dostum . herkes olabilir.
başta elimizde sinovac var diye sinovacı öyle gösterdiler ama dediğin gibi bir şey yok
her aşıda yan etki var bunda da o kadar var