Yardım Bios Bomboş

Bios'a girdim fakat ekran böyle(2.girişim) çözümünü bilen varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taktığınız şey bir televizyon mu? Televizyona takıp çözünürlükten dolayı sorun yaşamış birini görmüştüm, bu anakartta değildi ama başka anakarttaydı, neticede BIOS aynı. Başka bir monitörün varsa onunla dener misin?

Taktığınız şey bir televizyon mu? Televizyona takıp çözünürlükten dolayı sorun yaşamış birini görmüştüm, bu anakartta değildi ama başka anakarttaydı, neticede BIOS aynı. Başka bir monitörün varsa onunla dener misin?
evde monitör yok REGAL marka televizyon kullanıyorum 22" 1080P :/

Arayın ve durumu anlatın belki ücret karşılığında yardımcı olurlar. Sadece anakartı vermeniz yeterli.
MSI Türkiye

Bu videodakini yaptım bişey olur mu?

Bu videodakini yaptım bişey olur mu?
Bu arada biosun boş olma sebebi televizyon kullanman (eminim) monitör bağlarsan düzelir.

ama ben bilgisayae kapalıyken pili çıkardım yine de bios sıfırlanırmı halen pili takmadım hala pc kapalı

Dostum BIOS yanlış yazılmış olamaz, boot ederken falan da sıkıntı çıkarması lazım BIOS'ta sorun olsaydı. Monitörden dolayı bir şey var bana kalırsa, çünkü tamamen aynısını yaşayan başka birini gördüm.

Bilgisayarı yeniden başlat sonra açılırken end tuşunun solundaki del tuşuna bas sürekli bios ekranına atacaktır seni.

Geri