BIOS Çözünürlük Dışı Hatası

Fatihcmk

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni bir hazır sistem aldım;
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHz 19MB AM4 işlemci -
Anakart: MSI B450M-A PRO Max DDR4 4133MHz (OC) AM4 mATX anakart -
Ekran kartı: MSI Radeon RX 5500 XT mech OC 8 GB 128 Bit ekran kartı -
RAM: XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3200MHz CL16 kırmızı RAM -
SSD: Adata Ultimate SU630 240GB 2.5" SSD 520/450 MB -
Monitör:http://everest-global.eu/tr/urun/everest-m-335-21-5-vga-hdmi-cercevesiz-led-monitor

Sistemi kurdum fakat bilgisayar açılırken ekranda çözünürlük dışı diye bir hata geliyor sonradan bilgisayar açılıyor fakat BIOS giremiyorum girmeye çalıştığımda o hatada kalıyor.
Sistem bilgilerimden baktığımda BIOS sürümüm American Megatrends Inc. 3.30, 7.11.2019 bu gözüküyor;
Anakartımın sitesindeki sürümler bu.BIOS güncel değil mi?
Çözünürlük ayarlarının hepsi önerilen seçenekte,ekran kartımın sürücülerinide güncelledim.

Bilgisayarını kapatıp,güvenli modda açtıktan sonra görüntü ayarlarından ilk önce ÖNERİLEN yap tekrar dene,olmazsa en düşüğe getir dene.

Bilgisayarını kapatıp,güvenli modda açtıktan sonra görüntü ayarlarından ilk önce ÖNERİLEN yap tekrar dene,olmazsa en düşüğe getir dene.
Bilgisayarım o hatayı vermesine rağmen açılıyor, açılmasında sorun yok sorun BIOS ekranına girmeye çalıştığımda o hatada kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi denedim fakat bilgisayar normal başlatma haricinde her işlemde o hatada kalıyor.Shift tuşuna basarak yeniden başlattım ordan BIOS ekranına girmeye çalıştım,güvenli modda açmaya çalıştım fakat hepsinde Çözünürlük dışı hatasında kaldı sadece normal başlatmalarda sorunsuz açılıyor

Son düzenleme:
Geri