Neler Yeni

BIOS ekrani yan monitorde.

Redell03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Elimde Lenovo Ideapad gaming 3 rtx 3060 90w ryzen 5 5600h laptop var. Eylulde bios update gelmis ve update ettim fakat sonrasinda biosa girememeye basladim. Internetten baktim baya cozume fakat pek bir şey bulamadim. Bir yerde ekran karti driverindan olabilecegi yaziyordu benim pc dede amd driveri sorunlu eskisini kullaniyordum yenisini kurunca parlaklik degismiyordu. Yenisini kurdum gene denedim olmadi eskisine gecmek icin driveri silcektim. amd cleanup utilityi actim güvenli modda baslatti pc yi ama gene ekran gelmedi bende güc dügmesinden kapattim ve artik tamamen siyah ekranda pc ekran gelmiyor. Yan monitor taktim ona ekran geliyor fakat ondada goruntu bozuk. Resmi ekledim nasıl düzeltebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme*
Bir kaç denemeden sonra düzeldi. Bu seferde güvenli modda başliyordu sadece bende driverı sildim normal modda açildi ama bu seferde laptop monitörünü görmüyor. Driveri güncelleyince laptop monitörünede geldi. Şimdi sorun değişti bios ekrani sadece ikinci ekrana geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bios kilidini actim ayarlarda thermal fan control diye bi ayar var sicakliga gore faz hizini mi ayarliyor? Kapali bende acmam gerekir mi? Dusundugum gibiyse var mi boyle ayarlar?

Ekler

• 20241026_145825.jpg
    20241026_145825.jpg
    3.7 MB · Hit: 28
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048