Bios güncellemesi gerekiyor olabilir mi acaba sürümüne bakın bende de öyle olmuştuArkadaşlar anakartım msi b650m-p sistemi topladım fakat biosa giremiyorum sistem açılırken delete tuşunuda denedim f2 yi de denedim fakat açılmıyor Bios ekranı nerde yanlış yapıyor olabilirim.
Hocam daha yeni topladım PC’yi ilk açılış olacakBios güncellemesi gerekiyor olabilir mi acaba sürümüne bakın bende de öyle olmuştu
Nasıl yani?Hocam pc açıkken biosa giren bı video görmüştüm denedinizmi.
Video görmüştüm YouTube'daNasıl yani?
Hocam daha bilgisayar hiç açılmadı Windows felan yokVideo görmüştüm YouTube'da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem.
Direkt BIOS'a atması gerekir böyle durumda. Bilgisayarı düğmesinden aç ve durmadan delete tuşuna basıp tekrardan dene bakalım.Hocam daha bilgisayar hiç açılmadı Windows felan yok
Denedim hocam olmuyor yanlış yaptığım birşeymi var acabaDirekt BIOS'a atması gerekir böyle durumda. Bilgisayarı düğmesinden aç ve durmadan delete tuşuna basıp tekrardan dene bakalım.
Ekrana görüntü geliyor mu? Bilgisayar açılırken video çekip herhangi bir siteye yükleyip linkini atabilir misin?Denedim hocam olmuyor yanlış yaptığım birşeymi var acaba
Hocam klavye ışıkları geliyor bağlanıyor fakat ekrana DP no singal yazısı geldikten hemen sonra siyah ekran oluyorEkrana görüntü geliyor mu? Bilgisayar açılırken video çekip herhangi bir siteye yükleyip linkini atabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye ve Mouse ışıkların yanıyor mu?
Başta anakart markasının yane msi yazıyor mu?Arkadaşlar anakartım msi b650m-p sistemi topladım fakat biosa giremiyorum sistem açılırken delete tuşunuda denedim f2 yi de denedim fakat açılmıyor Bios ekranı nerde yanlış yapıyor olabilirim.
Yazmıyor hocam msi diye evet DP ile görüntü alıyorumBaşta anakart markasının yane msi yazıyor mu?
DP ile mi görüntü alıyorsun?