Anakartın tam modelini ve markası için güncel bios atmalısın (üretici firmada bulunabilir)biosum eskiden uefi idi format attım daha sonraki formatlarıma rağmen uefi şeklinde gözükmüyor nere hata yapıyorumAlıntıyı görüntüle
daha yeni bios update yaptımAnakartın tam modelini ve markası için güncel bios atmalısın (üretici firmada bulunabilir)
format usb dediğin gibi hazırlamıştımWindows sitesindeki araçtan hazırla format usb sini rufus felan değil
MBR ve CSM kurulum yaptıysanız, normaldir.biosum eskiden uefi idi format attım daha sonraki formatlarıma rağmen uefi şeklinde gözükmüyor nere hata yapıyorumAlıntıyı görüntüle
yanlış attımı diye depolama mbr mı gpt mi diye kontrol ettim gpt mişMBR ve CSM kurulum yaptıysanız, normaldir.
O zaman CSM ya da Legacy boot açıktır.yanlış attımı diye depolama mbr mı gpt mi diye kontrol ettim gpt miş
onu nasıl anlayabilirimO zaman CSM ya da Legacy boot açıktır.
BIOS'dan Boot menüsünü atabilir misiniz?![]()
güncel bios gerekiyor.biosum eskiden uefi idi format attım daha sonraki formatlarıma rağmen uefi şeklinde gözükmüyor nere hata yapıyorumAlıntıyı görüntüle
sitesindeki son sürüm daha yeni gelmiş hala güncelleme alıyor anakart eski değilgüncel bios gerekiyor.
Anakarta bios reset atmayı denedin mi ?sitesindeki son sürüm daha yeni gelmiş hala güncelleme alıyor anakart eski değil