Bios Güncelleme

Sorum var

80+
Reaksiyon skoru
114
Arkadaşlar merhaba, Msi A320m -A pro anakart kullanıyorum, bios güncellememi flash belleğime attım biostan mflash'a tıkladım yenidan başlatmayı okayledim ps kapandı yeniden başlatılırken ekran,klavye,mouse ışıkları dahi gelmedi sadece kasa fanları calıştı ve mflash menüsü açılmadı anakartıma reset attım güncellememi yapamadım bunun çözümü veya nedeni nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, MSI A320m -A pro anakart kullanıyorum, bios güncellememi flash belleğime attım biostan mflash'a tıkladım yenidan başlatmayı okayledim ps kapandı yeniden başlatılırken ekran,klavye,mouse ışıkları dahi gelmedi sadece kasa fanları calıştı ve mflash menüsü açılmadı anakartıma reset attım güncellememi yapamadım bunun çözümü veya nedeni nedir?
pc* :(

Arkadaşlar merhaba, MSI A320m -A pro anakart kullanıyorum, bios güncellememi flash belleğime attım biostan mflash'a tıkladım yenidan başlatmayı okayledim ps kapandı yeniden başlatılırken ekran,klavye,mouse ışıkları dahi gelmedi sadece kasa fanları calıştı ve mflash menüsü açılmadı anakartıma reset attım güncellememi yapamadım bunun çözümü veya nedeni nedir?

PC* :(
Anakartınız zarar görmüş olabilir. BIOS güncelleme yaparken bilgisayar kapanması çok sıkıntılı bir durum.

Anakartınız zarar görmüş olabilir. BIOS güncelleme yaparken bilgisayar kapanması çok sıkıntılı bir durum.
mflash a tıkladım fakat bellek içinden dosyayı seçme ekranına gelmedi, anakartımda sorun yok pinlerinden kısa devre yaparak sıfırladım. Güncelleme hiç yapmadım ilk defa yapıyordum fakat bu sorunla karsılastım dosya seçme ekranına erişemiyorum

Evet bu siteden indirdim, dragon center'dan güncellemeyi MSI bile önermiyor diye duydum ne kadar doğru olur bilemiyorum
Dragon Center MSI'nin kendi uygulaması. Önermiyorsa, niye yayınlıyor? :) Şuan bilgisayar açılmıyor mu?

Dragon Center MSI'nin kendi uygulaması. Önermiyorsa, niye yayınlıyor? :) Şuan bilgisayar açılmıyor mu?
evet bios'a reset attım suan calısıyor fakat yeni güncellemeyi atmak istiyorum biostan çünkü ses takılma problemi var hdmi bağlantıdna dolayı ve bu sorunu çözmüşler :D

Zip dosyasını açtınız değil mi?

Birkaç kez kapanıp açılabilir. Yanlış yapmadıysanız, tekrar deneyebilirsiniz. Flash disk kasanın arkasına mı takılı?

Birkaç kez kapanıp açılabilir. Yanlış yapmadıysanız, tekrar deneyebilirsiniz. Flash disk kasanın arkasına mı takılı?
hayır ön panele taktım

fakat klavye ve mouse a elektrik gelmiyor beklerken

Yanlışlıkla dokunmamanız için enerji gelmeyebilir.

Geri