Bios Güncellemesi Hakkında

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,250
Bu sistemi aldım:
IMG_20201017_122853.jpg

Sistem yarın gelecekmiş.
Bios güncellemesini, içinde dosya bulunan bir flash belleğin içine attım, bir sıkıntı olur mu? "B45CS715.BSS" adlı dosyayı indirdim. Doğru sürümü indirmiş miyim?

@crazyreign

Son düzenleme:
En İyi Cevap
İndirdiğin BIOS güncelleme dosyası doğru.
Sistem gelince BIOS güncellemek için PC'yi açtığın zaman F12 tuşuna ardı ardına bas, BIO-FLASHER'a gireceksin bu sayede.
BIO-FLASHER'da fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'ın içerisindeki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seç ve tamam de, bu işlem yaklaşık 5-10 dakika arasında biter.
PC'nin kapanmamasına dikkat et, BIOS güncellemesi esnasında PC kapanırsa anakart servis yolunu boylar, zaten BIOS Flashback veya Dual-BIOS gibi özellikler yok o anakartta.
Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.
İndirdiğin BIOS güncelleme dosyası doğru.
Sistem gelince BIOS güncellemek için PC'yi açtığın zaman F12 tuşuna ardı ardına bas, BIO-FLASHER'a gireceksin bu sayede.
BIO-FLASHER'da fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'ın içerisindeki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seç ve tamam de, bu işlem yaklaşık 5-10 dakika arasında biter.
PC'nin kapanmamasına dikkat et, BIOS güncellemesi esnasında PC kapanırsa anakart servis yolunu boylar, zaten BIOS Flashback veya Dual-BIOS gibi özellikler yok o anakartta.
Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,676
Üyeler
190,947
Son üye
joe goldberg12
Geri