kertenteLee
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Sabah yeni soğutucuyu pcye takmak icin kasayı açtım herşeyi söktüm taktım,pc açılmadı yani fanlar dönüyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu daha önce bu olmuştu bekleyince pc düzeliyordu bekledm biraz kablolari sök tak yaptim en az 30dakka ugrastiktan sonra boot edebildi görüntü geldi amd adrenalin yazılımından csm algilandi biostsn düzeltin falan diye bildirim geldi bende fan ayarlarina bakmak için gigabyteın yazilimdan bakiyordum ,biosa güncelleme geldiğini görünce o bildirimde de bios yazinca gigabyteın kendi uygulaması üzerinden biosu güncelleye bastım,indirdi yeniden başlatamadı ondan sonra ne yaptıysam ekrana görüntü gelmedi ,bios pilini çıkardım taktım ramleri cikardim taktım tüm güc kablolarink cikardim taktim m2ssdyi söktüm taktım pc olduğu gibi kaldı,tam da dün ünide dönem bitmişti tatilin ilk gününde pc gitti bir önerisi olan var mı ne yapayım qflashtan yeni bios mu yükleyim bilmiyorum neyapsam . Pc güç tuşuna basınca mouse ışığı yanıyor sonra sönüyor hiç açılmıyor sıkıntının anakart kaynakli bir furumdan olduğunu düşünüyorum çünkü daha önceden benzer durumu yaşadigimda eski soğutucunun rgbsi yanmadan sadece fani dönüyordu pc kenfine gelince ışığı yaniyordu