Teknik servisin cahilliği bios çipi yanmaz her idiasına varımKardeşim?
Anakartı kurtaramaz diyen kim? Zamanında B450M A Pro Max anakartta arkadaşımın başına geldi. MSI çipin yandığını söyledi.
BIOS Lock olsa da, çip yansa da anakart çöp mü oluyor, ben öyle mi demişim?
Her türlü çözülebilecek bir mesele. ASUS'un 2 dakikaya halledebileceği bir mesele.
geçmiş olsun.Arkadaşlar arkadaşım Asus Gaming Laptop BİOS güncellerken PC yi kapatmış sonra açılmış normal bi şekilde sonra tekrar kapatıp bi daha açtığında güncelleme yine gelmiş ve yine kapatmış fakat ekran gelmiyor tamamen siyah ekran BİOS a girmiyor sadece klavye ışıkları yanıyor acaba bunu nasıl çözebiliriz.
PC sıfırlanmaz ya, yapmazlar öyle bir şey. Yeni BIOS atıldığında sadece BIOS ayarların gider, işletim sistemine bir şey olmaz ama servis test amaçlı sıfırlar mı, bilemem.Anlaşılan servis yolu göründü peki PC sıfırlanırmı ? ( Cevap veren herkese TEŞEKKÜRLER )
YAPILIYOR SERVİSE GÖTÜR.Arkadaşlar arkadaşım Asus Gaming Laptop BİOS güncellerken PC yi kapatmış sonra açılmış normal bi şekilde sonra tekrar kapatıp bi daha açtığında güncelleme yine gelmiş ve yine kapatmış fakat ekran gelmiyor tamamen siyah ekran BİOS a girmiyor sadece klavye ışıkları yanıyor acaba bunu nasıl çözebiliriz.
Tamam TeşekkürlerPC sıfırlanmaz ya, yapmazlar öyle bir şey. Yeni BIOS atıldığında sadece BIOS ayarların gider, işletim sistemine bir şey olmaz ama servis test amaçlı sıfırlar mı, bilemem.
dostum bios update işleminde bile iki seş gözükürArkadaşlar arkadaşım Asus Gaming Laptop BİOS güncellerken PC yi kapatmış sonra açılmış normal bi şekilde sonra tekrar kapatıp bi daha açtığında güncelleme yine gelmiş ve yine kapatmış fakat ekran gelmiyor tamamen siyah ekran BİOS a girmiyor sadece klavye ışıkları yanıyor acaba bunu nasıl çözebiliriz.